21. nov. 2013

Fødselsdagsbøger

Den 16. november 2013 sad jeg med sved på panden, fuldkommen fordybet i eksamensskrivning. Eller det er faktisk lyv, på datoen var jeg sammen med mine to dejligste veninder og aftenen blev brug på at demonstrere for Jagtvej 69. Principielt burde jeg dog have brugt dagen på min eksamen. Men dagen er ikke blot en blandt mange eksamensdatoer der falder sammen med en anden meget vigtig begivenhed; den 16. november var nemlig min 22 års fødselsdag!

Af min mor fik jeg bl.a. hele Jordens børn serien. Jeg ved egentligt ikke meget om denne serie udover mange folks vilde begejstring, og da min historiske præferencer klart ligger fra 0 til middelalderen, må denne vel kunne gå ind under der. Har I læst serien, eller noget af den? Apropos mine skræmmefaktorer, så må det siges at være seks tykke bøger, hva'? 

Af min mor fik jeg også Ender's Game af Orson Scott Card, en ungdomsbog inden for Sci-Fi. Jeg glæder mig helt enormt til at læse denne. Fyi, filmatiseringen får premiere den 28. november 2013. Jeg tror ikke lige, at jeg når at få den læst inden. Men læst bliver den snarest muligt! Foruden koncert- og biografbillet fik jeg disse to bøger af mine kæreste veninder. Begge har stået ubeskrivelig højt på dette års ønskeseddel, så forestil jer lige min begejstring da gavepapiret blev revet af?! The Walking Dead er apokalyptiske fortællinger når de er aller bedst, hvis man spørger mig. Denne samling indeholder de tolv første issues af tegneserien, og hold nu bøtte hvor kan jeg ikke holde fingrene fra den! 
The Knife of Never Letting Go af Patrick Ness tager udgangspunkt i et dystopisk samfund udelukkende bestående af mænd. Som om det ikke var nok, er det også et samfund hvor alle kan høre hinandens tanker. Come on, det lyder da for syret? 


I dag tog min far og jeg et smut i Faraos Cigarer for at hente min fødselsdagsgave fra ham...... ARGH!!!!!!!! Jeg er sikker på at alle efterhånden kender til den amerikanske 15. års jubilæumsudgave af Harry Potter. Ellers har du boet under en sten, nå! Jeg vil ikke skrive frygtelig meget om dem her, da jeg snart vil lave en update på min Harry Potter samling, der nu er på 60(!) bøger og diverse merchandise.Derefter tog han lige pusten fra mig, ved yderligere at give mig Røverkortet. Hvor fucking sejt er det lige? Mit værelse her i lejligheden er virkelig ved at være fyldt godt op med diverse merchandise.
Alt i alt har det bare været nogle fucking awesome gaver jeg har fået mig. 


___________________
Ps. Husk at jeg - indtil søndag - har en Giveaway kørende, hvor du kan vinde Katniss Mockingjay pin! Jeg har bemærket, at nogle har glemt at skrive en mail jeg kan kontakte jer på. Hvis ikke der er en mail er I ikke med i lodtrækningen - så husk det endelig! :-) 

19 kommentarer:

 1. Wauw. Misundelig på at nogle virkelig hører efter hvad du siger, eller skriver på din ønskeliste. Når jeg skriver bøger, gider ingen give mig dem. Ufatteligt, for jeg ejer 400 stk, og jeg elsker at læse :)
  Tillykke med fødselsdagen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror jeg har mig nogle gode lyttere, jeg har i hvert fald ikke skrevet nogen ønskeliste! Åh, det var dog frygteligt, folk skal lade være med at tro, at bøger er kedelig ELLER synes at man har for mange! :D
   Mange tak skal du have ^^

   Slet
 2. Stort tillykke med fødselsdagen, jeg håber den har været helt fantastisk! Det lyder da sådan!

  Åh, jeg dør lidt over den fantastisk HP-box! Og det fine Marauder's Map! Jeg elsker det! Kan man nogensinde få nok HP? Jeg tvivler!
  ... Og så drømmer jeg også lidt om, at få læst noget Patrick Ness snart. Glæder mig til at høre, hvad du synes!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih altså, mange tak Rikke!

   DEN ER SÅ PÆ'ÆN! Jeg er vild med den, og vild med kortet. Mit materielle liv er meget nær perfekt. Det er fantastisk.
   Jeg glæder mig også virkelig meget til at læse Chaos Walking trilogien. Den lyder virkelig god! Derudover har jeg hørt mange snakke om, at slutningen (Monsters and Men) er formidabelt sammenfattet.

   Slet
 3. Demonstrere for Jagtvej 69? Er det stadig noget man gør?! :O :p

  Derudover, så synes jeg det er nogen fee' gaver! :D jeg har læst den første i jordens børn, og måske jeg helst skulle ha' læst den da jeg var yngre, for jeg blev egentlig lidt undervældet - og så er der fandme meget naturbeskrivelse! (P.s man kan ikke sige de er historiske korrekte, så det skal du ikke sætte næsen op efter ;) )

  The Knife of never letting go popper hele tiden op på min goodreads, måske man skulle overveje den :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør man, når Procasa vil bygge erhverv på grunden! :/

   Hahaha, det regner jeg nu heller ikke ligefrem med. Jeg håber lidt på en god, hyggelig historie, men som sagt ved jeg ingen ting om serien. Udover noget med hulemænd :D haha.

   Jeg har i hvert fald ikke kunne modstå ønsket om at læse den, så det er jo bare perfekt at jeg fik den i gave.

   Slet
 4. Tillykke med fødselsdagen:) Sikke nogle dejlige bøger.
  Jeg har læst de tre første bind i Jorden børn. Selvom de er tykke, synes jeg de er rimelig let læste. Jeg foretrak helt klart den første fortælling. Ved tredje bind blev jeg temmelig irriteret over personerne og måtte lige holde en pause fra serien. Er dog ikke blevet så irriteret, at jeg ikke har planer om at færdiggøre serien på et tidspunkt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak skal du have! ^^

   Okay, det lyder rimelig fornuftigt. Det bliver spændende at se om serien er noget for mig! Men tak for responsen!

   Slet
 5. Ih hvor ser det lækkert ud! Det må være den evige store drøm, som bog elsker, at få bøger i fødselsdags gave. Stort tillykke med fødselsdagen :D Håber at ud har haft en god dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, dagen var rigtig god! ^^
   Og ja, det er det bestemt. Jeg ønsker mig også nærmest kun bøger, eller bogrelaterede ting :D

   Slet
 6. "Den er i vinkel"
  Hvor er det sejt :D
  Vil også så gerne have jubilæumssamlingen, den er så fin med illustrationerne.
  Og tillykke i øvrigt!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! ^^ Jeg synes du skal købe den, det er allerede min yndlings-pyntegenstand! Så smuk, jo.

   Slet
 7. Stort tillykke med dagen! Dejligt at blive så fint begavet med bøger!
  Jeg er en af dem som vil istemme koret om hvor fantastisk "Chaos Walking" er, og ikke mindst Patrick Ness i det hele taget - jeg er selv midt i hans nyeste bog, hans "A Monster Walks" er en af mine all time favoritter, og han kan bare et eller andet - Glæd dig! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak!
   Ja, det er simpelthen så skønt, når folk giver en det man ønsker sig! :D Åh, jeg glæder mig så meget til at stifte bekendtskab med ham Ness'duden der, det lyder virkelig fedt ^^

   Slet
 8. Tillykke med fødselsdagen! Og wow.. hvilken høst! Jeg er især jaloux på Harry Potter box'en. :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih, tak tak! :D Det er også baaaaaare en dejlig boks!

   Slet
 9. Ok, det er jo en total skøn høst! :-D
  (jeg er så verliebt i Walking Dead-serien, og både The Ender's Game og The Knife of... skal jeg have læst i løbet af det næste års tid).

  Tillykke med fødselsdagen!

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den er så dejlig! ^^
   The Walking Deadddddddddddd <3 Det er fantastisk, det er det virkeligt. Jamen jeg glæder mig også bare til at komme i gang med dem.

   Slet