27. nov. 2013

Ny feature på bloggen: Bogsnak

I forbindelse med at jeg skiftede design her på Sort Tale for lidt tid siden, har jeg også gået meget og tænkt over hvad jeg vil med bloggen, hvordan det skal gøres og selvfølgelig hvorfor jeg vil gøre det. Og nu er det slet ikke, fordi jeg vil kede jer med lange strømme af overvejelser og diverse pro's and con's lister. Men kort fortælle om en ny feature jeg vil køre indimellem. 

En ting der er rigtig vigtig for mig er at min blog i en eller anden grad afspejler min personlighed; jeg tager selv alle de billeder jeg bruger (medmindre jeg taler om en bog jeg ønsker mig, selvfølgelig), yderligere prøver jeg er sætte et personligt præg på dem ved redigering. Jeg skriver al min tekst, ingen kopieringer eller noget i den dur. Alligevel har jeg ikke følt, at jeg 100 % kunne udfolde mig og lidt i forbindelse med Rikke's seneste indlæg om spoilers begynder jeg at gøre netop dette. "Åh gud" tænker du måske, men bare rolig - jeg bliver ikke en stor spoiler. 

"Bogsnak"-indlæggene får sektioner der indeholder spoilers og sektioner der ikke gør - og jeg håber lidt på, at det kan lægge op til en form for debat eller diskussion i kommentarfeltet, eller andre steder. Det kunne jo simpelthen bare være så hyggeligt! Denne feature er inspireret af Booktubernes "Booktalk" og er en åbenlys oversættelse af deres begreb. Me so creative, yes yes. 
     Indlæggene vil ikke komme på faste tidspunkter, ej heller vil der komme et fast antal om måneden. Det er kun så jeg kan slippe for den fandens begrænsende følelse, jeg af og til har oplevet at sidde med i forbindelse med anmeldelser (såååå tit er det heller ikke sket). 

Det første indlæg kommer på lørdag og bliver om The Walking Dead tegneserien med fokus på hvorledes tv-serien adskiller sig fra tegneserien. Jeg er ikke helt sikker på om I overhovedet sidder nogle derude der er supermegadope The Walking Dead fans, men det må tiden jo vise - jeg kunne bare ikke begrænse mig! *Indsæt grinene smiley* 

Jeg håber I har en skide dejlig aften, kære cyperspace! 


10 kommentarer:

 1. Hov! Det indlæg vil jeg glæde mig til! Jeg er nemlig ret glad for Walking Dead (hm, det har jeg sagt før... :-D), og jeg vil meget gerne læse din bedømmelse af tv-serie kontra tegneserie.

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih, det er jeg altså bare glad for! ^^

   Slet
 2. Niiiice! I like it. OG WALKING DEAD YEEEEEAAAAAH

  SvarSlet
 3. Jeg synes det er en genial idé, Michella! Nu har jeg ikke lige så meget kendskab til Walking Dead, men glæder mig til at følge med i dine indlæg :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød, Gitte! Det er jeg meget glad for at du siger, tusind tak :D

   Slet
 4. Jeg har faktisk tit tænkt på det samme - især når jeg har læst bøger der bare fangede mig mega meget og som havde insane plottwist, men man må jo ikke skrive det i sin anmeldelse!! Men man vil bare sååååå gerne kunne skrive alle sine asghasfgl-følelser ned! what to do, what to do.. Godt jeg har goodreads! ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er netop samme problematik jeg sidder med, og siden mine engelsk skillzzzz slet ikke er seje nok til at blive publiceret på Goodreads, så må de sgu blive det her!

   Slet
 5. Det synes jeg er en god ide, sådan lidt bogklub agtigt. Walking Dead kender jeg ikke så meget til, men vil gerne være med i bogsnakke - når jeg altså har noget at sige!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er det fantastisk! Jeg vil glæde mig til at vores bogveje en dag mødes! :D

   Slet