26. dec. 2013

De firkantede hårde pakker, Jul 2013

Julens magi siver langsomt ud af husene rundt omkring i verden; mit julepynt er allerede pillet ned og her hos min mor står juletræet tændt for snart sidste gang. Jeg elsker julen og alt hvad den indebærer af barnlige tanker, familiær hygsomhed og tanker om nogle overnaturlige væsner der lister rundt i skovene og på husets lofter. 
Under juletræslysets magiske skær lå fem hårde pakker med mit navn på til og fra-kortet. Der er jo virkelig noget fantastisk over det at give, og det er modtage. Specielt når det kan mærkes at folk har gjort en indsats for at glæde en. 

Pakkerne indeholdte følgende bøger:
Paper Towns af John Green - En Flænge i Himlen af John Green - The Jedi Path af Daniel Wallace - Drøm og Virkelighed, To Tidsaldre af Thomasine Gyllembourg - den nye Kvinde kend din krop.


Har du fået nogle bøger i julegave, kære læser? 

10 kommentarer:

 1. Orv en fin bogstak, du har samlet sammen! Spændende med Gyllembourg, vi har netop studeret hende i dette semester. Og naturlig John Green, sådan en lykke <3 Jeg elsker Paper Towns!

  Og ja, jeg fik også en yndig julegavestak. Jeg jubler endnu!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg har mp faktisk tilkendegive at jeg aldrig har hørt om hende før - så det bliver vældig spændende ^^ og ja, John Greeeeeeeeeeeeeen! Altid juhu!

   Det er godt at høre, alle fortjener jo bøger i julegave! :D

   Slet
 2. Skønt med så mange hårde pakker!
  Jeg fik kun én bog - jeg har lyst til at sige desværre, men på den anden side var alle de andre gaver så gode, at jeg ikke ville kunne sige 'okay, den der ville jeg gerne have byttet til en bog i stedet'. Så det er jo nok godt nok :D Så er der også færre, tunge bøger at flytte med til Aalborg ;)
  Glædelig jul søde Michella!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahaha, jamen det er jo også praktisk så! Og det lyder lækkert med dine gaver også, julen er jo til at glæde og hold nu op, hvor man glæder sig over lækre gaver! :D

   Slet
 3. The Jedi Path virker mega awesome! Glæder mig til, forhåbentligt, at høre hvad du synes om den :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør den nemlig! Og der kommer uden tvivl et indlæg om den, når jeg engang får den læst ^^

   Slet
 4. Ja, der røg en stak fantasy min vej - det duer altid :D Lækker stak du fik.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh, jamen det lyder godt nok dejligt!

   Slet
 5. Ej hvor fedt med den der jedi-bog! Anede slet ikke den eksisterede, men jeg elsker Star Wars, så den kommer fluks på min to read liste :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er jo bare SÅ mange bøger om Star Wars universet foruden de hvad 100 bøger der er indenfor universet. Det er jo en kæmpe mundfuld, men et sted skal man jo starte! Haha.

   Slet