22. okt. 2017

Dewey's 24 Hour Readathon - mit læsedøgn


Det er et problem, når man er træt allerede inden readathonet går i gang, ikke? 

Kl. 13.15: Jeg har handlet, jeg har vasket tøj (for at undgå at tænke over jeg burde lige...., jeg har handlet frugt. Nu venter jeg egentligt bare på læsedøgnets begyndelse. Ida er lige på trapperne og kaffevandet er sat over. Jeg glæder mig enormt meget. 

Kl. 18.12: Okay, lad os lige være ærlige. Jeg kunne måske godt have lagt flere kræfter i projektet. Men jeg er simpelthen så ufokuseret, som nogen kan være. Ahaha. På nuværende tidspunkt er jeg 1/4 del inde i Bjørneby (side 112 for at være præcis). Ikke en imponerende indsats, men til gengæld fornemmer jeg et comeback fra koncentrationsfløjen pt. 

Kl. 20.04: Hvordan er klokken allerede otte? Jeg forstår det ikke. Nu er det aftensmad-tid for Ida og jeg. Det bliver godt med en lille (officiel) pause. Jeg er btw. 166 sider inde i Bjørneby og den er endelig begyndt at fange mig lidt mere. 

Kl. 21.49: (Ida har fået lov at skrive en opdatering) Jeg har tegnet en diller på Michellas køkkentavle, og kaldt den et kunstværk, for at få hende til at gå ud og se den. Så kunne hun nemlig lave kaffe, nu hun alligevel var derude. I know, clever thinking.
Vi er godt 8 timer inde i readathon, og Michella har stædigt holdt fast i at hun vil læse Bjørneby, selvom hun altså ikke er udpræget begejstret. Hun ved godt, at hvis hun lægger den væk og fortsætter med Murakami i stedet, så bliver hun kraftstejlermig aldrig færdig. At hun så sidder i 40 minutter og omrokerer sin dragepark i stedet for at læse, det er en helt anden snak. Det er derfor jeg bliver nødt til at sende hende ud i køkkenet, for at lave mere kaffe, nu er hun nemlig kommet tilbage og sidder med Bjørneby igen, og fortæller mig hvordan jeg skal opdatere hendes blog. Time well spend. Jeg læser også Bjørneby, vi er begge to nået til kapitel 19, og for en gangs skyld går det helt okay det der fælleslæsning.
Bai.

Kl. 23.59: Mine øjne er blevet trætte, så jeg lægger Bjørneby fra mig et øjeblik og læser Bitch Planet Vol. 2 i stedet. Antal sider: 250.

Kl. 01.39: Bitch Planet var det perfekte afbræk! Det er seriøst nogle gode tegneserier. Stor, stor anbefaling her fra. Antal sider: 394 

Kl. 11.34: Jeg troede sgu ikke, at jeg nogensinde ville blive færdig med Bjørneby - men det skete! Nu vil jeg læse en af Kaspar Colling Nielsens noveller fra Mount København, og derefter give mig i kast med Skæbnemageren

Kl. 14.00: DET ER SLUT! For fanden hvor er jeg bare helt enormt træt, og plaget af en anelse kvalme. Pyhhh. Den endelige status lyder på tre færdiglæste bøger og en halv novellesamling. 858 sider i alt. Det er helt okay, for jeg har fandme hygget mig. 

Tak til alle jer der har læst med og underholdt mig i mine overspringshandlinger det sidste døgn. Det var goals. 

18 kommentarer:

 1. Woah, kæft et lækkert bord!
  Og god fornøjelse med læsningen - 'Skæbnemageren' har så fine illustrationer! <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ahaha, det er nemlig rigtig lækkert (og hjemmelavet) :D ahaha.
   Lige over! Og ja, jeg glæder mig helt vildt til at læse den.

   Slet
  2. I need it in my life ... Må sætte min überkreative svigerinde på sagen :P

   Det lyder til, at I hygger jer. :D

   Slet
 2. Hehe, det med træthed kender jeg godt. Vores ene kat gjorde sit til at vække mig adskillelige gange i nat, så jeg er lidt døsig pt. Håber dog på, at jeg ikke falder i søvn alt for tidlig i aften/nat :D

  God læselyst!


  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Ahhhhh damnit. Hvor er det også bare typisk, altså. Måske vi skal teste om tandstikker (tændstikker?) rent faktisk virker til at holde øjnene åbne?

   God læselyst til dig også!

   Slet
  2. Ellers må vi tegne øjne på øjenlågene! :D

   Slet
  3. Jeg bliver nødt til at spørge: "Dragepark?"
   *nysgerrig*

   Slet
  4. Ahahaha, DragonVale World er et vanedannende spil.

   Slet
  5. Åhåhhh... nu fortryder jeg næsten, at jeg spurgte! :D

   Bitch Planet må jeg tjekke ud. Rigtig god slutspurt :-)

   Slet
 3. Dejlige billeder..

  Jeg ender næsten altid med at skulle ha en lur inden jeg rigtig er kommet igang. Men denne gang startede jeg dagen ud med træning, så kunne jeg nemt sove lidt inden det hele gik igang.. Det var faktisk en perfekt måde at starte dagen på..

  Håber du får et skønt læse døgn..

  Knus Jeanette - http://www.jeasblanketanker.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Træning lyder som en fantabulous idé, gid jeg havde været så velovervejet. Jeg håber også dit læsedøgn bliver lækkert!

   Slet
 4. Håber kaffen har hjulpet og du læser noget godt :) Så hyggeligt at følge med!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror desværre, at jeg har vænnet mig lidt for meget til koffeinen i kaffe. Den synes aldrig at kunne holde mig vågen. Ahaha.
   Og i lige måde! Du kører sgu med readathons-klatten!

   Slet
 5. Haha, jeg kender godt, når koncentrationen ikke lige er til læsning. Jeg har heller ikke fået læst så meget, men har hygget mig gevaldigt indtil videre :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det vigtigste er også at man hygger sig!

   Slet
 6. Dejligt at bogen endelig er begyndt at fange dig lidt mere :)

  SvarSlet
 7. Jeg skal simpelthen have læst Skæbnemageren. Den ser så fin ud, og forfatteren er altid et hit.

  SvarSlet