11. apr. 2014

BOOK HAUL, ACADEMIC BOOKS

I dag tog jeg min kæreste i hånden og trak hende med ned til Academic Books for at finde nogle bøger til mine eksamener (som jeg i skrivende stund burde være i gang med), men forretningen viste sig at have et udsalg med bøger til 25 kroner, så lidt ekstra måtte jo med hjem (det er klart).

Til studiet købte jeg "Litteraturhistorien - på langs og på tværs" som handler om dansk litteraturhistorie skrevet på en dejlig overskuelig måde med konkrete punkter omkring kendetegn, sprog og vigtige personer. Og derudover fandt jeg "The Poetry Handbook" til Academic Books 25 kroners udsalg.

Til udsalget fandt jeg også disse to skønheder. "Stephen King: Monsters Live in Ordinary People" af den finske professor Heidi Strengell handler om hvordan og hvad det er Stephen King han gør og hvorfor det virker - så vidt jeg har forstået. Jeg har gennem en lang periode hamstret mig en lille del af Kings bøger, men det er først i år jeg er gået i gang med at læse dem. Jeg er so far rimelig begejstret, så når der ligger en bog om ham til 25 sølle kroner, hvad kan man så gøre?

Derudover fandt jeg Nick Harkaways debut "The Gone-Away World" som er en science fictions roman sat i en post-apokalyptisk verden. Foruden dens rating på goodreads til 4.18 er det egentligt det eneste jeg ved om den, men det lyder da også lovende!

Sidst men ikke mindst lå en førsteudgave af Rifbjergs "Den syende jomfru" nede ved storskrald her i min bygning. Jeg har efterhånden en god håndfuld Rifbjerg-bøger, så jeg burde nok snart lave en King og gå i gang med dem.


6 kommentarer:

 1. Mmm... bogudsalg... can't resist! :-D
  Den Stephen King-bog ser ret spændende ud. Kan du lokkes til at blogge om den på et tidspunkt? Den lyder som noget for mig :-)

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis :b Jamen det kan du tro, jeg kan! Jeg kan ikke garantere at det bliver lige med det sammen, men et par ord skulle da kunne lade sig gøre.

   Slet
 2. Det lyder intet mindre end fabelagtigt!

  SvarSlet
 3. Det er nemlig lige hvad det gør (og er)!

  SvarSlet
 4. Fantastiske fund. Jeg vil i øvrigt også meget snart læse mere Rifbjerg. Men altså...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja men altså, måske han bare er en af dem der er svær at komme i gang med?

   Slet