22. apr. 2016

MAN KAN SAGTENS KALDE DEM GLEMTE "TO READS"


For mig er to read lister noget af det sværeste at holde styr på - noget Goodreads hjalp mig ufatteligt med, da jeg opdagede dets eksistens for fire år siden. Genialt er det jo, at man lynhurtigt kan scanne en bogs isbn-nummer og wupti så ligger den klar til at blive bogført på listen over bøger man vil læse.

Problemet bliver så, når listen hober sig op og bliver længere og længere, fordi det altid vil være lettere at finde nye bøger jeg gerne vil læse, end rent faktisk at læse dem. Tidsmæssigt tager sidstnævnte bare længere tid.
Nå men her den anden dag klikkede jeg ind på min "To read"-liste og prøvede for sjov skyld at arrangere dem efter tilføjelsesdato. Det skulle jeg nærmest ikke have gjort. Disse bøger er mine 9 ældste tilføjelser, og de er alle fra min første måned (nogensinde) på Goodreads mediet.

Det er næsten pinligt, for alle bøgerne er nogle jeg har stående på hylden.

8 kommentarer:

 1. Åh, Kongens Fald! Den bedste danske bog jeg har læst! <3

  Men ja, det er faktisk rigtigt. Jeg føler også somme tider, at så snart bogen er "bogført" på goodreads, så behøver jeg ikke selv huske på, at den står ulæst på mine hylder, og så glemmer man den jo bare for alvor.. Jeg tror, jeg skal et smut forbi min "to read" liste på goodreads nu ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen jeg har altid gerne ville læse den! :D
   Og pas på med at gennemgå listen. Det kan give virkelig dårlig samvittighed.

   Slet
 2. Goodreads er lidt farlig på det punkt. Jeg har lovet mig selv, at jeg skal være bedre til at finde frem til de oversete perler på to-read-listen - dvs. mere 'sjældne' bøger, som jeg gerne vil læse, men som jeg ikke nødvendigvis støder på i bogbloggerland.


  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder også som et udemærket løfte til sig selv. Det er også lidt sjovere for os andre, når samtalen går på flere forskellige bøger frem for de vante bestsellers!

   Slet
 3. Det er derfor jeg ikke holder en to-read mere. Bedste beslutning jeg nogensinde har taget på den front, så befriende, og kan varmt anbefale det. Nu bruger jeg primært kun Goodreads til at holde styr på de læste bøger.

  Nå ja, og hvis du mangler et sted at starte med de tidligere tilføjede bøger, så er "Verden ifølge Garp" altså en virkelig god bog.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har også overvejet det - men jeg synes alligevel det er lidt hyggeligt at have en to read liste. En hel liste med ting jeg glæder mig til - jeg er super glad for idéen! Ahaha :D

   Åhja, det siger folk. Og mit hoved fortæller mig også, at jeg vil elske den. Måske den kommer snart!

   Slet
 4. Hahaha åh jeg kender det godt!
  Jeg opdaterer den indimellem, så der ikke står forældede bøger på, som jeg faktisk ikke længere har interesse i at læse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Sandeligt rart ikke at være den eneste! :D
   Ahhhh, sikke en god idé. Måske jeg skulle bruge en søndag på at rydde lidt op i listen. Skidegod idé!

   Slet