23. jul. 2014

#SORTSUPEREGO - IT'S A THING! (SORTSUPEREGO #1 - GLÆDELIG GENLÆSNING)


NU sker der sgu noget. Ida fra mitsuperego og jeg har lavet lidt sjov og ballade i form af indholdet i ovenstående syltetøjsglas. Vi har fyldt glasset med små papirslapper, og på dem ale står en udfordring som vi skal udføre. Med kategorier fra Læs en krimi til Læs 10 sider om dagen er dette projekt skabt for at bryde med vores vante blog- og læsevaner på en sjov og anderledes måde. Hver anden tirsdag vil vi uploade en video, hvor vi trækker en udfordring og i løbet af de kommende 14 dage skal vi så klare den eller fejle kolonormt.

OBS! Du er hjertens velkommen til at være med - enten ved at kommentere mit eller Idas indlæg i kommentarfeltet, skrive om det på Instagram og Twitter under hashtagget #sortsuperego, lave et indlæg på din eventuelle blog eller hvordan du ellers lyster. Sender du os et link eller bruger hasttagget, så vil vi helt sikkert tjekke det ud!Vi er lidt tossede, lidt stive i det og en anelse nervøse over at snakke til det farlige kamera, men hallo! Det var første gang og vi filmede til det blev mørkt. Syvende gang blev lykkens gang.

Jeg/vi håber du vil følge med i vores udfordringer!

16 kommentarer:

 1. Hvor er det virkelig en fed idé! Jeg glæder mig til at følge med hver anden tirsdag, og se hvilke emner I udtrækker. Og jeg har da helt sikkert tænkt mig at deltage i det omfang, som jeg lige synes, jeg har tid og lyst til (det er jo ikke sikkert, alle udfordringer er lige noget for mig). Jeg regner derfor bestemt også med at være med i denne udfordring, og tror jeg vil læse enten én eller to bøger i "Freddy & Monstrene" eller "Sagen om de japanske dræbergardiner" begge af Dennis Jürgensen. Eller måske bog nr. to i "En ulykke kommer sjældent alene" af Lemony Snicket. Det er i hvert fald helt sikkert bøger, der vækker barndomsminder hos mig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih, det er jeg (/vi) bare glade for at du synes. Vi håber det bliver sjovt i hvert fald. Og så FEDT at du gider at være med. Så nice, tusind tak! Eller hvad man nu siger.

   Slet
 2. Skøn idé og fedt initiativ! Jeg tror da jeg vil finde en barndomsbog frem til aftenlæsningen i aften :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder dejligt! Og tusind tak! ^^

   Slet
 3. Fantastisk idé!
  Og så er I simpelthen så søde! :'D hahahaha.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih altså, mange tak! ^^
   Vi rambler lidt. Men det er jo også meget hyggeligt :b

   Slet
 4. Så sjov en idé! Jeg glæder mig til at følge (og være) med :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er det bare fedt. Tusind tak, og vi glæder os til at have dig med! :D

   Slet
 5. Fedt, fedt, fedt! Simpelthen sådan en god idé, og hvor glæder jeg mig til at følge med! :)
  Sortsuperego er for resten det bedste navn ever!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg glad for at du synes! Det bliver meget spændende at se, hvordan det går :b
   Ih tak, det må være Ida der får credit for navnet :D

   Slet
 6. hahaha hvor er I gode :D Supernice idé! Springer dog lige over denne gang, men jeg holder helt sikkert øje :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak :D Jamen du holder bare øje, der er ingen tvang ^^

   Slet
 7. Det er virkelig bare den bedste idé! Jeg har længe gerne ville genlæse 'Emily'-bøgerne fra min barndom, men åh mit engagement er nok lidt dalende lige for tiden, eftersom jeg snart befinder mig i Spanien. MEN! Jeg vil forsøge at læse bogen 'i jeres ånd' :D .. Og så håber jeg, jeg har mere tid, når jeg kommer hjem og den næste udfordring afsløres :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi synes også selv den er ret god :D
   Ih, hvor fedt! :D Og så må du have en rigtig god tur til Spanien ^^

   Slet
 8. Det er simpelthen for fed en ide - det er jeg klart med på. Men svært at vælge en bog der vækker barndomsminder for der er godt nok mange. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er det fedt. Jeg har godt set dit indlæg - det er supernice! ^^ Og ja, der er nemlig rigtig mange. Man skal jo også have fundet dem frem, hvis man stadig har dem :D

   Slet