3. okt. 2016

HÅRDE SEPTEMBER


September måned føles som om den er væk, før den overhovedet begyndte, og alligevel har den på mange måder føltes som en langtrukken kamp om at finde flere timer i døgnet. Jeg er endelig begyndt at få nogle faste rammer og rutiner efter at have skiftet forretning hen over sommeren, og ikke et mindst et overblik over, hvad arbejdet rent faktisk indebærer, men samtidig har den frygtede oktober måned hele tiden hængt som en tung sky over mit hoved.

Den måned vi netop er gået ind i - kommer ikke til at blive sjov. Jeg har virkelig alt for mange ting at se til. Og det har i den grad sat sit præg på september. Ift. mit debutantarbejde har vi nået et rekordår for indsendte bøger og manuskripter, jeg har en fagprøve der skal skydes i gang lige efter jeg vender tilbage fra mine to sidste uger på Handelsfagskolen i Odder. September har generelt været en lang planlægning af, hvordan oktober dog overhovedet skal komme til at hænge sammen. En ikke-måned har jeg lyst til at kalde den.Men september har også været en dejlig måned. I september kunne jeg fejre min første årsdag med min allerbedste kæreste, jeg har været til ikke mindre end tre arrangementer hos Egmont, fået læst syv bøger - jeg af gode grunde ikke kan udtale mig om, Frost og jeg har afholdt et mini readathon der, selvom det fejlede lidt, alligevel var skidehyggeligt, planlægning af tur til London, jeg har prioriteret lidt tid til at se mine venner, jeg er begyndt at føre/lave en bulletjournal og jeg har generelt præsteret at holde hovedet koldt.

September måned har været her, men jeg er godt nok ikke ked af at sige farvel.


______________
Jeg håber din oktober har været bedre end min. Kommentarfeltet må gerne spammes med gode minder, gode læseoplevelser, glæde og overskud. 

2 kommentarer:

  1. Pyh, jeg håber, at din oktober bliver lidt god alligevel, på trods af den stress der venter dig.

    September forsvandt også ganske hurtigt her, men der nåede heldigvis alligevel at hoppe lækre minder ind i forbindelse med årets bogbloggertræf i Aalborg og et møde med den søde Julie Kagawa!

    SvarSlet
  2. Mange tak, det håber jeg sandeligt også! :D

    Åh, alle jeres billeder fra træffet ser bare sååååå hyggelige ud. Jeg må snart tage mig sammen, og komme med til et af de træf altså. Og sejt med Julie Kagawa!

    SvarSlet