20. maj 2017

BOOKTUBERS JEG PT. IKKE GÅR GLIP AF

Som nogle måske ved, bruger jeg riiiiiimeligt meget tid på da booktubes. Det er sådan en periodisk hobby, som kommer og går uden nogen egentligt forklaring. Men jeg er helt spændt op til lir i øjeblikket, og fuldkommen opdateret på ret mange kanaler.

Der er selvfølgelig dem, jeg klikker lidt hurtigere på end andre. Så dem tænkte jeg lige at jeg ville dele med jer.

På Mercedes kanal snakker hun om bøger fra mindre forlag - bøger som ikke nødvendigvis er på alles radar. Hun er en kritisk læser, som nyder det bizarre og obskure. Jeg tror nu egentligt ikke at vi deler læsesmag, men hun kommer med betragtninger (og bøger) som jeg bestemt føler udvider min horisont. 


Jean Bookishthoughts

Jean bruger sin kanal til at tale om klassisk litteratur, feminisme og græsk mytologi. Hun er studerende, og hun er hammer intelligent at høre på. En stor portion af de bøger, som ryger i min indkøbskurv på arbejdet er inspireret af Jean.


Ink and Paper

Russell er en af de nye på Booktube, som Mercedes faktisk gav et shoutout i en af sine seneste videoer. Han har ikke lagt meget mere end et dusin videoer op, så hvis du vil nå at følge med fra starten så er det nu, du skal slå til!
På Ink and Paper snakker Russell om en bred vifte af litteratur. Han har en forkærlighed for gamle spinsters, gør sig tanker om diversitet og læser alt fra tykke romaner til grafic novels.

_______
Hvis du har nogle anbefalinger til mig, så smid dem endelig i kommentarfeltet. Jeg elsker at finde nye inspirerende personer, som kan udvide min læsehorisont. 


3 kommentarer:

 1. Åha, booktubeuniverset har jeg så svært ved at navigere rundt i. Det bliver tit meget det samme og alt for YouTube-agtigt til min smag, hvis du forstår, hvad jeg mener? Med de samme tags og lokkende thumbnails, hvor alle læser de samme YA-serier. Så det er fedt med en lille liste som denne over nogle af dem, der har en særegen stil!

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er utroligt meget af det samme. Folk der taler ens, folk der konstant klippes fra den ene side af skærmen til den anden. Voldsomme virkemidler, som bliver super meget youtube-agtigt.
   Men heldigvis er det et medie, som kan en masse andet også. Jeg er glad for at kunne hjælpe! :D

   Slet