22. nov. 2017

En bogelskers himmel #bogforum2017


Da jeg kom hjem fra Bogforum, gik der flere dage før den summende menneskelarm forsvandt. Men det er en fantastisk følelse - det er en fantastisk følelse at gå rundt i Bella Centerets kæmpestore haller fyldt med andre bogglade mennesker. 

Mit bogforumsår var eminent. Jeg brugte min tid sammen med en masse mennesker, jeg holder enormt meget af, og som jeg ikke har set i - hvad der føles som - en uendelighed. Dertil er det jo kun et plus, at vi kunne mødes og bruge en hel weekend i bøgernes tegn. 
Inden messen havde jeg en idé om, hvad jeg hvilke oplevelser der ville være de bedste. På den måde viste det sig, at jeg kender mig selv ret godt. Men jeg vil egentligt gerne knytte et par ekstra ord. Min indre fangirl fik sig en gevaldig træning, da Han Kang gik på Scenen. Vegetaren er hurtigt blevet en af mine absolutte yndlingsbøger, som jeg ved at jeg vil læse igen og igen og igen. Derfor var det en stor oplevelse at se hende live. Noget der - hvert år - viser sig at være en af mine yndlingsbeskæftigelser på Bogforum er, at se hvordan forlag og andre branchefolk vælger at eksponere de bøger jeg elsker. Måske det er noget der kommer som følge af boghandlerfaget, men der er virkelig få ting der er bedre end flotte udstillinger. 


Af forfattere fik jeg set Hang Kang, Jón Kalman Stefánsson, Ursula Andkjær Olsen, Caspar Eric, Jan Guillou, Peter A. G., John Kenn Mortensen, Line Knutzon, Vigdis Hjorth, Peter Adolphsen og mange, mange flere.


Var du på årets Bogforum? Hvis ja, hvad var de fedeste oplevelser?

6 kommentarer:

 1. Sikke nogle fine billeder, du har taget!

  Jeg var vild med Caspar Eric - så vild med hans optræden på Litteraturscenens stand, som jeg kan se, du også deltog i, at jeg også måtte forbi Gyldendal og se ham lørdag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, mange tak!

   Caspar Eric er genius. Altid. Jeg er helt tosset med hans perspektiver. Så jeg kan udemærket forstå du måtte videre til endnu et oplæg.

   Slet
 2. Sikke et herligt indlæg - ville sådan ønske, at jeg havde været der - men jeg må med næste år <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også helt underligt, at du ikke var der. Så jeg synes bestemt også du må komme tilbage næste år. Når det er sagt, så håber jeg I havde en god ferie! :D

   Slet
 3. Det var så freaking fedt, at være afsted og hyggeligt lige at mødes igen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Bogforum er vitterligt et af årets højdepunkter. Og ja, det var skide hyggeligt! :D

   Slet