11. maj 2014

DERFOR: BACHELORSKRIVNING I SOMMERHUSI skrivende stund befinder jeg mig i et noget så hyggeligt sommerhusområde med min dejlige bachelorskrivende gruppe (vi savner dig Sofie). Det er virkelig skønt at befinde sig i naturen omringet af regn, glæde og fuglesang, men det gør også at jeg har lidt travlt med alt dette akademiske fis og forsømmer derfor mit virtuelle liv en anelse. 

Jeg håber I har det skønt på den anden side af skærmene!

11 kommentarer:

 1. Det ser jo slet ikke ud som hårdt arbejde, når du stiller det sådan op! :D

  God fornøjelse med bachelorskrivningen. :)

  SvarSlet
 2. Hahaha, jeg har den fornuftige (hvis jeg selv må sige det) indstilling til sådanne stresselementer, at man selv vælger hvor sjovt man vil have det imens. Jeg kører 100 % hyggebachelorskrivning.

  SvarSlet
  Svar
  1. Bachelor er jo så heldigvis også sådan en opgave, hvor man skriver om det man brænder for, så kan egentlig godt følge dig i den (gode) indstilling. Synes bare folk altid er så stressede over det. (Men det kommer måske, når man nærmer sig deadline? Hvornår skal du aflevere?)

   Slet
  2. Ja, det er sandt. Min gruppe og jeg skal aflevere den 26. maj, så der er ikke frygtelig lang tid tilbage. Os fra RUC er heldigvis godt klædt på til at skrive en opgave, da vi jo gør det hvert semester. Men min kæreste kæmper godt nok ovre på KU med at skrive bacheloren - på den måde kan jeg godt forstå stressniveauet, idet hun meget af tiden føler sig meget uforberedt.

   Slet
  3. Så kan jeg også bedre forstå det.
   Der kan man bare se, så var det ikke kun på mit tidligere studie/instituttet jeg var på ved KU, hvor de ikke kunne finde ud af at forberede folk. Var også altid i tvivl ved opgaveskrivning og blev aldrig rigtig klogere, for de gav sjældent klar besked om, hvad de egentlig forventede. Noget så banalt som formalia tog jo en evighed at finde rundt i, for alle undervisere mente noget forskelligt i forhold til, hvad der var rigtigt at gøre.

   Slet
  4. Lige den med de forskellige formaliakrav tror jeg ikke man slipper for, men ja, det er lidt synd for i hvert fald KU'ere. Jeg ved ikke hvordan forholdene er andre steder ^^

   Slet
 3. Fine stemnings billeder! Elsker også at kunne trække mig tilbage til lignende steder, når jeg arbejder på mine tekster. Inspirationen kommer nemmere i skønne omgivelser! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig lige det der var min plan!

   Slet
 4. Åh, det ser virkelig hyggeligt ud!
  Held og lykke med skrivningen :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også kæmpe hyggeligt!
   Mange tak ^^

   Slet
 5. det er mig, der er hende sofie
  jeg savner også jer og regnen
  mega lucky at vi ses i morgen

  SvarSlet