24. maj 2014

MYSTISKE TING I POSTKASSEN #HVEMERSUSAN


Mens jeg kæmper med den sidste bachelor-slutspurt dumper der mystiske ting i min postkasse. Først et brev med et alarmerende "FORTROLIGT" stempel og med teksten:

   "Notat vedr. sag 08334-076A   Du er en af de udvalgte.
   Hav dine personlige oplysninger klar.
   Om et par dage vil du modtager [sic] en pakke med flere informationer."

Pakken kom i går, hvor jeg desværre først havde fri klokken lidt i ti om aftenen, men i dag har jeg åbnet den og fundet ud af hvad søren det hele går ud på. Peter Høeg har skrevet spændingsromanen "Effekten af Susan" som Rosinante&Co har været så venlige at sende til mig.


Har du planer om at læse Peter Høegs nye roman? 
 

12 kommentarer:

 1. Orh, hvor fedt. Jeg har kun læst frk. Smillas fornemmelse for sne af hoeg, men den er også virkelig god! Så glæder mig til at høre din mening.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er super fedt lavet! ^^ Det bliver min første bog med Høeg, så det bliver vældig spændende.

   Slet
 2. Jeg fik den selv samme pakke ind ad døren den anden dag. Det er virkelig en skæg idé Rosinante har fået. Spændende var det i hvert fald. Det er ikke en bog, som jeg planlægger at læse lige med det samme grundet eksaminer og mange andre anmeldereksemplarer, som jeg gerne skal igennem først.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har også selv en masse at se til, men det er helt sikkert en fed måde at markedsføre en bog på! ^^

   Slet
 3. Det er virkelig, virkelig, virkelig god markedsføring! Jeg synes de danske forlag er blevet så gode til at sende finurlige meddelser, indpakkede bøger osv. ud, og det er simpelthen en fryd for øjet (og postkassen). Det lille følgebrev inden pakken skaber jo allerede nysgerrighed og spænding, inden man heeelt ved, hvad det drejer sig om :) Det er virkelig fint! Og så elsker jeg bogpakken med smuk forsegling og det hele. Det har de altså gjort godt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er nemlig virkelig god markedsføring. Selvom det ikke var svært at regne ud, blev det bare så meget mere spændende både af det første brev og af indpakningen. Kæmpe props!

   Slet
 4. Jeg troede jeg havde fået et brev fra FBI, indtil jeg kiggede bag på kuverten og der stod Rosinante :D Jeg glæder mig rigtig meget til at læse den!
  Vil give Rikke ret, det er virkelig god og spændende markedsføring! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahaha, hvor er du god! :D Det er lidt sjovt ^^

   Slet
 5. NEJ hvor FEDT at sende det der brev først :D Det er virkelig god reklame! :D

  SvarSlet
 6. Jeg synes, det er en super cool idé. Men da der simpelthen er så mange bogbloggere, som har modtaget bogen, ved jeg ikke helt, hvad jeg skal stille op med den. Er ikke selv fan af, når alle skriver om det samme produkt på en gang. Så enten skal jeg lynlæse den, eller også skal den gemmes lidt. Jeg regner med, at det bliver det sidste :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg har lidt samme dilemma. Det kan godt blive lidt træls at skrive en anmeldelse samtidig med alle andre ^^

   Slet