11. sep. 2014

NYE BØGER

Åh, hvor bliver vi testet og testet og testet hele tiden. I dag har jeg overstået 3/3 dele af en test i salg og service og har nu kun erhvervsøkonomi tilbage i næste uge. Det er hele tiden vi bliver testet, flere gange om ugen. KONSTANT!
Nå, men ja det er ikke meget fritid jeg har mig, men i dag har jeg kunne holde fri, fordi min gruppe og jeg har været foran med gruppearbejdet og fordi jeg selv var foran med lektier. Det betød at jeg efter skole kunne nyde solen, besøge Politikens Boghal og drikke en juice med en veninde. Det er dæleme skønt at have lidt tid til sig selv. Men man går jo ikke sådan ind i Politikens Boghal uden at komme ud med noget, vel?

De tre flotte, flotte bøger fik jeg med mig hjem. Harry Potter and the Deathly Hallows kostede mig kun en 50'er, Winger kostede mig 100 og Aristotle and Dante Discover the Secrets of the Universe 80 kroner. Det kan man da ikke sige nej til? Så det gjorde jeg heller ikke. Jeg har i en evighed ønsket mig de to sidstnævnte bøger, så det føles simpelthen så rart at stille dem ind i reolen.


Hvilken bog/hvilke bøger købte du sidst?

4 kommentarer:

 1. Jeg er meget spændt på, hvad du synes om Aristotle... den kunne nemlig godt være noget for mig :-)

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er selv meget spændt på hvad jeg synes. Den lyder bare så fin, altså ^^

   Slet
 2. Har slet ikke hørt om de to sidstnævnte, så glæder mig til at høre, hvad du synes om dem! :) Og udgaven af Deathly Hallows er bare så fin!

  SvarSlet
  Svar
  1. Neeeeeeej, så følger du ikke nok med hos YA booktuberne! :D Jeg glæder mig også til det. Helt vildt faktisk :D

   Slet