15. dec. 2014

HEJ DECEMBER!

December er min absolut yndlingsmåned - jeg elsker alt hvad julen indebærer. Radiatorer på højtryk, julepynt, julemusik og bøger, stearinlys, kærlighed og hygge. Denne december er dog gledet fra mig, mens jeg er påbegyndt fuldtidsarbejde i Bog & Idé (er I klar over hvor hårdt fuldtidsarbejde er!?). Derfor er min december enten stående i forretningen, eller sovende i min seng, hvilket er forklaringen på min inaktivitet her i blogsfæren. Jeg skal lige vænne mig til livet som boghandler - og jeg håber I kan bære over med mig.

Nå, men jeg læser altså stadig, om end det ikke er ligeså meget som normalt. Jeg forsøger at holde mine øjenlåg åbne med lidt julegodter. My true love gave to me er dette års julebog for mit vedkommende - den indeholder tolv vinterromancer af nogle af tidens helt store YA forfattere. Jeg er indtilvidere meget begejstret! Derudover håber jeg på, at læse Maureen Johnsons shot story i Let it Snow, samt den klassiske Et juleeventyr af Charles Dickens.

Læser du julebøger til december?

5 kommentarer:

 1. Åh ja fuldtidsarbejde, det er så hårdt at komme i gang med, jeg havde heller ikke overskud til noget som helst, da jeg startede i praktik på fuldtid (og lidt mere), men man vænner sig heldigvis til det! :D
  Jeg har faktisk ikke rigtig fået læst så meget julelitteratur, som jeg havde håbet, december bliver altid sådan en måned, hvor jeg ikke får læst så meget (desværre!).

  SvarSlet
 2. Jeg læser ikke nødvendigvis julebøger bare fordi det er december, men i år er det alligevel blevet til et par stykker fordi jeg har fået nogle anmeldereksemplarer. Og så har jeg købt "The Night Before Christmas" som jeg håber at kunne hygge med i juledagene. :)

  SvarSlet
 3. Jeps - det er simpelthen så hyggeligt med julelæsning i denne måned! Det må jeg også huske at gøre til næste år :-)
  Glæder mig til at læse din anmeldelse af 'My True...' :-)

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
 4. Åh, fantastisk valg bare at læse den første novelle i 'Let it Snow' – det er nemlig den bedste :)

  SvarSlet
 5. Jeg synes altså at ALLE novellerne i Let it snow var fantastiske! Jeg glæder mig til næste jul, hvor jeg skal læse dem alle tre igen <3

  SvarSlet