2. jan. 2015

ÅRET DER GIK (2014)!

Det føles som en brøkdel af et sekund siden jeg kom ind i år 2014 med tårnhøje forventninger om det kommende år, men samtidig er jeg kilometer fra den person jeg var for et år siden. Jeg kan blive helt overvældet af at tænke på alt det der er sket siden da.
I sommers fik jeg min BA i dansk litteratur fra Roskilde Universitet, og siden da har jeg taget et HgS forløb og blevet ansat i en boghandel, hvor en kommende elevplads bliver min. Men året 2014 har indeholdt så meget mere end det - det er året, hvor jeg flyttede sammen med min kæreste, hvor jeg gennem bloggen har været til spændende events og har fået spændende aftaler. Det er også året, hvor jeg har læst alt fra det mest hypede populærtitler inden for bøgernes verden, til flere hundrede år gamle klassikere. Det er året, hvor jeg har fundet nye yndlingsbøger. Et år, hvor jeg har elsket, fejlet og vundet en masse.
2014 har bestemt været et begivenhedsrigt år.2014 har også været året, hvor jeg har stiftet bekendtskab med nye yndlingsforfattere - heriblandt den danske Jens Blendstrup, den svenske Frederik Backmann og den britiske Jojo Moyes. Alle hvis forfatterskab jeg vil følge på nært holdt i det (og de) kommende år.

Men det er også et år, hvor jeg har fået lyrikken tættere ind på livet. Min bachelor blev skrevet med udgangspunkt i den danske Asta Olivia Nordenhof, hvilket har åbnet døren på vid gab for moderne dansk lyrik #jegelskerdet. Nye personer som Caspar Eric er kommet til, og andre sidder fast på deres troner - Olga Ravn er stadigvæk min absolutte favorit, men Ursula Andkjær Olsen vinder også større og større plads (samt ikke mindst respekt).Sidst men ikke mindst skal Ida og resten af jer der har givet jer i kast med #SORTSUPEREGO have en kæmpe tak, for at gøre min hverdag (og tid med bloggen) meget mere interessant og sjov. Det har virkelig været en fornøjelse at arrangere - og efter endt julepause vender vi stærkt tilbage på tirsdag!


Godt nytår allesammen <3

8 kommentarer:

 1. Jeg kan så godt lide opsummeringsoplæg, og dette er bestemt ikke en undtagelse.
  Det er fedt, at du har fået rettet dig ind og måske er kommet mere ud på det rigtige spor i forhold til uddannelse/job! Jeg håber hvertfald du bliver glad for det!

  SvarSlet
  Svar
  1. Indtil nu er jeg yderst begejstret, så jeg håber sandeligt at det her er den rette vej! ^^

   Slet
 2. Ih, hvor er det fint det sidste billede! Din trøje er pæn. Headeren og teksten og de andre billeder er også både fine og pæne. GOD opsummering!

  SvarSlet