17. sep. 2013

Saxo holder Game of Thrones konkurrence

I dag har Saxo.com annonceret en ny konkurrence, en Game of Thrones konkurrence, hvor du kan vinde de fire første bind i serien på e-bog, samt vinde adgang til HBO hvor hele serien kan ses online. Det er da rimelig sejt! Selvom jeg i princippet er imod e-bogs konceptet, så vil jeg frygtelig gerne give mig i kast med denne bogserie - hypen lokker af pommerens til.

Du kan deltage i konkurrencen her.


Har du læst Game of Thrones, og i så fald hvad synes du om den? Eller kunne du tænke dig at læse serien? 

4 kommentarer:

 1. Jeg mindes at have læst de første fire bøger i serien, og jeg er underholdt, selvom jeg også er frusteret over mangle handling. Misforstå mig ikke, for der sker en del i bøgerne, men allerede i første bog gøres der reklame for en krig og nogle omvandrende væsner, der er meget farlige, og fire bøger senere er de endnu ikke kommet rigtig i spil, og krigen synes stadig fjern. Det er en sjældenhed men jeg foretrækker tv-serien frem for bøgerne, selvom bøgerne er underholdende og spændende.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan godt være irriterende sådan noget, ja. Specielt hvis forfatteren ikke formår at holde historien kørende, så man bare sidder og venter.

   Slet
 2. Du er imod e-bogs konceptet? Vil du uddybe eller er det egentlig bare den gængse 'papirbøger er det bedste og det er ikke det samme, at læse på en e-reader'.. ? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er primært den gængse "papirbøger det bedste". Det fysiske bogmarked skal holdes i live! :D

   Slet