25. mar. 2014

En update fra personen bag skærmen #3

Dette bliver en lille personlig opdatering - der sker ikke så meget i mit virtuelle liv, men det er fordi der sker pokkers meget i mit fysiske. Jeg er som bekendt i gang med at skrive bachelor, det er hårdt for sindet, men det er samtidig skiderart.

Derudover skal jeg flytte i weekenden, hvilket først reelt er gået op for mig inden for de seneste dage. Den erkendelse jeg indtil videre er nået, er bevidstheden om at mit liv er for stort til flyttekasser, mine møbler er for tunge og gud hvor er der mange trapper i København.
 Og som om det ikke var nok har jeg et så struktureret liv, at jeg om få timer drager til Odense for i morgen-meget-tidligt at kunne følges med to dejlige væsner til The Pretty Reckless koncert i Hamborg. Det betyder at jeg kommer hjem torsdag aften, og skal flytte fredag. Jeg ønsker mig planlægningsevner og overskud.


Sidst men ikke mindst har jeg taget en vældig stor beslutning angående min videre uddannelse. Til sommer har jeg forhåbentlig en rigtig pæn BA-titel fra Roskilde Universitet i dansk litteratur, men jeg vil ikke læse videre på en kandidat. Hverken på RUC eller på KU. Jeg starter (forhåbentligt) forfra til efterårssemesteret 2015. Puh, det er skræmmende.

Nå ja, de to bøger på billedet er mine currently reading. Det går langsomt grundet ovenstående, men begge er so far rigtig fine! Vi ses på den anden side, kære blogland.

2 kommentarer:

 1. Savner dig i bloggisland, men kender godt det der med, at virkelighedsland trækker lidt mere! Håber du har det rart :)!
  Og hey, hvis jeg lige magter det får du btw lige en mail i aften ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih, hvor er du dog rar! ^^
   Ja, virkeligheden er nogle gange et frygteligt sted, haha. Men jeg vender snart tilbage!

   Slet