21. okt. 2013

Forgive me Father for I have sinned - Artemis Fowl 1-6

I dag drog jeg til Trekroner, men da jeg nåede campus måtte jeg simpelthen vende snuden hjemad igen, fordi min ryg har forårsaget en frygtelig migræne. I Valby tog jeg et smut forbi Antikvariatet på Søndre Fasanvej for at se, hvilke Harry Potter bøger de havde stående. Desværre havde de kun udgaver jeg ejer i forvejen - men de havde de første seks bøger i Artemis Fowl serien til 200 kr. For seks bøger. Come on, det kunne jeg da ikke lade være med? 

De er i paperback, og en sød, farverig (og glitrende) udgave. Det er lidt en serie alle kender til fra tidlig skolegang, og min roommate er netop begyndt at læse 1'eren, hvilket hun er meget begejstret for. Jeg glæder mig helt til at komme i gang. 

Af en eller anden grund har jeg byttet rundt på bøgernes rækkefølge på de sidste to billeder, jeg beklager! Det eneste jeg kan blive bange for, er at jeg ikke er i stand til at finde de sidste to bøger i samme udgave. Det ville mit ordensgen slet ikke kunne kapere - men igen, 200 kr.?? 


Har du læst Artemis Fowl serien i forbindelse med skole, frivilligt, eller slet ikke? Hvis du har, hvad synes du om serien?

9 kommentarer:

 1. Jeg har slet ikke læst serien, jeg tror jeg er blevet 'skræmt' af, at det handler om en 12-årig dreng og at jeg derfor frygter det bliver for 'barnet' og jeg er blevet for gammel :/ Er jeg galt på den?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, helt galt på den - Artemis Fowl er mere end almindeligt moden af sin alder :)

   Fuck et godt køb!

   Slet
  2. Jeg skal nok vende tilbage til den problemstilling, men generelt synes jeg ikke man skal lade sig skræmme af hovedpersonens alder ^^

   Slet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. Jeg har læst de første 6 efterhånden som de udkom, og synes virkelig godt om dem! Jeg havde lidt mistet interessen (i hvert fald til at læse dem med det samme de udkom) ved 7'ere, men jeg planlægger helt sikkert at få læst de sidste med.
  Jeg synes slet ikke, at det på noget tidspunkt er et problem, at hovedpersonen er et barn - lige så lidt som det generede mig, at Harry var det. Det skal tilføjes at jeg først begyndte at læse HP som 20-årig :)
  For det første er Artemis jo næppe er et typisk barn, dels er de fleste andre hovedpersoner er voksne eller magiske væsner, og så tænker man ikke over det. Jeg elsker fantasy og YA, så længe det er anderledes og nyt, og det er Artemis langt hen ad vejen - nogle bøger bedre end andre, men helt sikkert holdbart :)
  Jeg har dog læst dem på engelsk, så ved ikke hvordan de er på dansk, men jeg synes helt sikkert de skal have en chance! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er det bare et godt svar, der falder lige i min smag! Jeg har det nemlig på præcis samme måde (nu kan jeg dog ikke udtale mig for denne serie endnu). Men problematikken med ungdomsbøger er frustrerende når så mange er så gode! ^^

   Slet
 4. Hvor er de bare flotte - og det var da dejligt billigt! :D
  Jeg læste de første to, men jeg mistede interessen ved den tredje bog, jeg har længe tænkt på, at forsøge på ny at læse dem... :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var nemlig en rigtig dejlig pris! Og en udemærket trøstepremie når de nu ikke havde en Harry Potter bog til mig! :D
   Åh, jamen det synes jeg du skal!

   Slet
 5. Artemisbøgerne er ret sjove og underholdende. Da min kæreste og jeg havde læst Harry Potter-bøgerne højt for hinanden, gik vi over til Artemisbøgerne. Vi har dog kun fået læst de tre første bøger - såeh... nu bliver det lidt pinligt... gik vi i stå, fordi vi ikke nåede at købe de næste i hardback-udgaven (ja, jeg er lidt sær og vil helst have hele serien i hardback, når nu de tre første bøger er det). Jeg har dog efterhånden indset, at det er lige lovlig begrænsende for bogindkøbet, så nu har jeg fået købt den fjerde bog i serien. Pt. er vi dog i gang med en anden serie - den om Septimus Heap - så der går nok et stykke tid, før vi kommer videre med serien...

  Men hyggelig serie!

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet