4. okt. 2013

Top 6: Tv-serier

Når min tid herhjemme ikke bliver prioriteret til at dykke ned i det litterære-univers, så bliver det ofte brugt i selskab med tv-serier. Nøj, hvor er jeg glad for tv-serier. Jeg tænkte at dele mine favoritter med jer i disse sene nattetimer, hvor søvnen ikke har lyst til at indtræffe. Ps. en decideret rækkefølge er umulig for mig at lave.

Modern Family: i skrivende stund ser jeg den fjerde sæson af Modern Family, serien står faktisk bag inspirationen til dette indlæg (fun fact). Jeg - mildest talt - elsker denne serie, den er humoristisk og atypisk for en ellers dybt klichépræget serie. Derudover kan den ses uanset hvilken sindstilstand jeg befinder mig i.

Big Bang Theory: Sheldon Cooper, behøver jeg at sige andet? Big Bang Theory er nok, sammen med Arrested Development, de serier der oftest får mig til at trække på smilebåndet. Jeg er forelsket i hele persongalleriet, og finder alle utrolig unikke og sympatiske. BAZINGA!


Gilmore Girls: Gilmore Girls er en serie jeg voksede op med dengang da kanal 4 (jeg kan ikke huske det gamle navn) blev sendt gratis, hvis antennen ellers kunne finde et ordenligt signal. Gilmore Girls har altid været blandt toppen af poppen for mit vedkommende, mest af alt fordi jeg bare connecter med alle karaktererne i særdeleshed Rory og Lorelai.


The Walking Dead: Jeg er faldet lige i hypen, og er smaskhamrende forelsket i alt der har noget med Robert Kirkman og co. og The Walking Dead at gøre. Tv-serien (og den ene bog jeg har læst) rammer lige plet indenfor hvad jeg betegner som "god underholdning", serien spiller på den perfekte kombination af følelsesregisterets tangenter. Det' fantastisk!

Arrested Development: Jeg er begyndt at se denne serie for nyligt, da min roommate er yderst begejstret for den. Jeg havde ikke før givet den en chance, fordi jeg frygtede en dybt plat amerikansk serie, I ved, sådan som kun Amerika kan lave dem (fordom, ja). Arrested Development fangede mig sgu alligevel og jeg er blevet hooked. Ydermere er det altid lidt hyggeligt at se det sammen med folk.

Hart of Dixie: Hvis du kan lide Gilmore Girls og endnu ikke har set Hart of Dixie, så skal du gøre det lige med det vons. Det er en super sød serie om en storbys læge som flytter til en lille by i Alabama. Derfra går der helt sæbeopera i den, men på en god måde. Den er simpelthen så hyggelig!


Hvilke tv-serier finder du mest fornøjelige?

18 kommentarer:

 1. Arrested Development <333

  Friends og Sex and the City er også altid godt.

  SvarSlet
 2. Fine serier, som jeg er meget enig i! Har dog ikke fået set Big Bang Theory (I know!), men det kommer nok på et tidspunkt :)

  Mine all-time favoritter er klart "Buffy", som jeg længe tænkte var noget fjollet, hypet vampyrsnask, men efter at have set det hele, så er det i mine øjne flere niveauer over det meste andet :)
  Desuden er jeg erklæret "Doctor Who" fangirl - endnu en serie som jeg tænkte "yes, yes, total nørdeserie", men som virkelig overraskede med at være topsjov og samtidig have noget på hjerte :)

  Og lige nu sidder jeg midt i en "Supernatural"-zone og har ikke set andet end det og fantastisk "Sherlock" de sidste mange måneder :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du må(!) se Big Bang Theory, det er fantastisk.

   Åhrja, Buffy er også en fantastisk serie. Den er jeg (også) helt vild med, Doctor Who er dog aldrig en jeg har set. Aldrig nogensinde faktisk, det er lidt for dårligt.

   Slet
 3. Hej, jeg hedder Mette, og jeg ser alt for mange serier!

  Modern Family er genial! Jeg tror, det er min ynglings komedieserie lige nu. Derudover holder jeg også meget af How I Met Your Mother, Downton Abbey, Community, New Girl , Orange Is the New Black, House of Cards, Game of Thrones og Sherlock. Jeg holder også forfærdelig meget af Phineas & Ferb og Gravity Falls, og jeg er ligeglad med, at folk ryster på hovedet over det! :b

  Af de TV-serier, der er stoppet, er Friends, Gilmore Girls og Breaking Bad blandt mine farvoritter.

  Åh, jeg elsker mine serier!

  SvarSlet
  Svar
  1. Støttegruppe: "Heeeeej Mette!"

   Hold da wauw, du er jo ligesom mig! Serier er et fantastisk koncept, og vupti så ser man hele lortet på en gang. Haha. Modern Family er nemlig fuldkommen eminent!
   Selv ser jeg også How I Met Your Mother, New Girl og Orange Is the New Black af dem du nævner ovenfor. Åh <3

   Slet
 4. Selvom "Friends" efterhånden er blevet en kliché, så vil den altid stå på min liste. Jeg har set alle sæsonerne flere gange, men jeg nyder stadigvæk at se dem.

  "Sex and the City" er helt klart også på min liste. Jeg elsker Mirandas kyniske verdenssyn og Samanthas manglende hæmninger.

  Derudover elsker jeg "How I Met Yourt Mother", "True Blood", "Big Bang Theory" og "Game of Thrones".

  SvarSlet
  Svar
  1. Som du selv berører lidt, så har både Sex and the City og Friends har også bare et helt fantastisk persongalleri. Det er forhåbentligt nogle serier som aldrig forsvinder, selvom de for længst er blevet færdige med at producere nyt materiale.

   Jeg ville også gerne se True Blood, men jeg har den første bog i serien - så jeg venter til jeg har læst den! :D

   Slet
 5. Jeg elsker "Doctor Who" og jeg ser også "Downton Abbey" og "Sherlock", ellers følger jeg også af og til med i "How I met you mother" og "Bones". Og i afsluttede serier som "Merlin", "Buffy", "Angel" og "ER" :)

  SvarSlet
  Svar
  1. I er mange der taler om denne Sherlock; den må næsten komme på Must See listen. Men ja, ellers også nogle fede serier du nævner, Mette! Og fedt at du ser Merlin, den er jo så dejlig. En dybt undervurderet serie, hvis du spørger mig :D

   Slet
 6. Årh, elsker, elsker, elsker (!) Big Bang Theory :)

  SvarSlet
 7. Jeg blev sgu aldrig fanget af Modern Family dengang det kørte på Tv2 for nogle år tilbage, jeg synes det er meget karikeret, altså til det ekstreme - for der er jo virkelig mange amerikanske serier der er karikerede.

  men ellers er jeg også på Big Bang vognen og elsker det! Hart Of Dixie ser jeg også, men er gået lidt i stå, jeg er klart på team Wade! Synes simpelthen George er noget af det kedeligste nogen sinde!
  Og Walking Dead sidder jeg også og hviner til når det bliver sendt ;)

  Ellers kan jeg anbefale dig, at se New Girl det er min absolute yndlings serie! Jeg elsker alt ved den! Den er i den humoristiske genre.
  Og så er jeg begyndt på Super Fun Night, som er en ny serie af Rebel Wilson. Første afsnit virker rigtig lovende!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er noget af det jeg finder bedst ved Modern Family; at de gør grin med stereotyperne uden at det skal være dét serien egentligt handler om.

   Altid Team Wade, han er så god og jeg giver dig helt ret i kedsomheden ved George. Jeg begynder automatisk at gabe hver gang det handler om ham, haha!

   Jeg har set New Girl, men den hænger ikke ordentligt ved. Det er skide irriterende. Og Super Fun Night har jeg ikke hørt om, det kunne være jeg skulle tjekke den ud også ^^

   Slet
 8. Åh Walking Dead!!!!! <3

  Udover den ser jeg: Revolution, Supernatural, Once Upon a Time, Falling Skies, True Blood, Legend of the Seeker, Vampire Diaries og New Girl :) (Og sikkert flere jeg ikke kan huske hehe)

  SvarSlet
  Svar
  1. The Walking Dead er fantastisk! Og hold da op med serier jeg ikke kender! :D

   Slet
 9. Jeg er nok også mest en serie-'kind of girl' frem for filmene. Elsker at man kan komme til at kende personerne så godt, og alligevel aldrig rigtig regne ud hvad der sker i næste episode.

  Jeg er Mad Men fanatiker. Selvom den er frygtelig hypet, men så f**king god (NamNam Don Draper)!!
  Girls ser jeg engang imellem når jeg opdager at den kommer i fjerneren, den er virkelig helt sin egen og en meget usødet udgave af New Girl på en måde. Intet ondt om New Girl.
  Derudover er jeg også glad for lækre bikere i Sons of Anarchy samtidig med at jeg også holder af både de rige og de fattige i Downton Abbey.

  SvarSlet
  Svar
  1. Serier er nemlig noget helt unikt!

   Nu er jeg jo stor fortaler for at hype ikke behøver at være noget negativt, så ingen skam på dette domæne! :D Men Mad Men har jeg faktisk aldrig rigtig gjort mig i - jeg ved ikke engang hvad det egentligt handler om.
   Sons of Anarchy er også en serie der kalder på mig på Netflix, men jeg er endnu ikke nået dertil! ^^

   Slet