8. okt. 2013

John Green og lidt filmatisering af The Fault in Our Stars





Hvis man følger John Green på Twitter, Instagram eller han og hans brors YouTube Channel så kan der ingen tvivl være om, at filmatiseringen af The Fault in Our Stars er godt igang. Det kan ikke komme som en nyhed her på bloggen, men jeg ELSKER John Green og hans fantastiske bøger, og jeg er ovenud begejstret for lige præcis denne filmatisering; som bog rørte TFIOS mig dybt, den fik mig til at græde, den fik mig til at grine og den gav mig håb. Meget klichéagtigt, men det er fandeme sandt! 

Har du læst The Fault in Our Stars?

8 kommentarer:

  1. Dem skal jeg da lige ha tjekket ud :D Det lyder spændende.

    Ja helt sikkert. Jeg tror at man skal bo i usa, hvis man skal opleve det fuldt ud.

    SvarSlet
    Svar
    1. Do it!
      Ja, det tror jeg også - dog må et ihærdigt forsøg også kunne give noget (u)hygge herhjemme også.

      Slet
  2. Jeg elsker John Green!!! (indsæt hundrede udråbstegn) Hvor meget har du læst af ham?

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg ville bruge ordet "fantastisk" om ham, men ikke engang dét synes at dække ordenligt. Jeg har læst TFIOS og Looking For Alaska. Jeg håber inderligt at få nogle flere af hans bøger i fødselsdagsgave! ^^ Og igen, tillykke med fødselsdagen! :D

      Slet
  3. Jeg beundre virkelig hans person og den humor, som han viser på youtube, men jeg er ikke videre storfan af hans forfatterskab.

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg kan slet ikke forholde mig til at folk ikke kan lide hans forfatterskab, men det er jo det smukke ved menneskers forskellighed.

      Slet
  4. Jeg følger også John Greens videoer, han er simpelthen en skøn personlighed. Jeg har indtil videre kun læst the fault in our stars, men jeg skal helt klart have læst mere af ham. Ingen tvivl

    SvarSlet
    Svar
    1. Han er bare så dejlig, og fantastisk underholdende! ^^ Det synes jeg også du skal, det er virkelig nogle gode bøger.

      Slet