26. jan. 2014

De der bloganbefalinger #2

Nu er det ved at være lidt tid siden, at jeg har dedikeret et indlæg til alle jer andre smukke bloggere derude i cyperspace. Det er jo egentligt fjollet, for jeg elsker når I kan inspirere mig til valg af bøger og til at være en bedre blogger selv. Det her indlæg er faktisk inspireret af en ny blog (bloggen er ikke ny, jeg er ny læser på den) - som virkelig fik mig til at tænke "dét er sgu en god bogblog". 


Louise blogger på Det fiktive univers og Louise er som sagt inspirationen til dette indlæg. Hvorfor tænker du måske? Fordi Louise tager de smukkeste billeder og fremstiller hendes bøger på bedste vis. Jeg er vild med det arbejde hun lægger i at opsætte billederne og tage dem fra den helt rigtige vinkel - det giver efter min vurdering en helt personlig blog med et helt unikt udtryk. Så tak Louise, fordi du har lavet så fin en blog. 


Ida fra Mit superego er foruden at være min bofælle (og skide sjov), også en af dem der selv tager billeder af de bøger hun omtaler. Hun bruger gifs og udtaler sig kun, hvis hun reelt har noget at sige om det hun læser. Mit superego er en frisk og relevant bogblog der foruden giver et lille indblik i boghandlerverdenen, da hun selv står som elev i Bog & Idé i Nørrebro Bycenter. 


Rikke fra bloggen Flyv med mig har også sit helt eget udtryk gennem sine billeder der alle er redigeret til at passe sammen. Det giver et forunderligt helhedsindtryk. Pt. er hun i Kina og indlæggene er derfor ikke så ofte, men det synes jeg virkelig ikke betyder noget sålænge det der kommer er interessant - og det er det. 

En spøjs detajle jeg lagde mærke til er at dem jeg anbefalede i indlægget De der bloganbefalinger #1 også selv gør en dyd ud af at tage billederne til deres respektive blogs. Det kunne altså godt tyde på, at det er hvad der i særlig grad tiltrækker mig? Hm... Uanset, hvis du ikke kender ovenstående synes jeg helt sikkert at du skal klikke et smut forbi! 

10 kommentarer:

 1. Du er en skattehest. Thank you, darling mine!

  Det er sådan et fint, personligt udtryk man kan bruge ved selv at tage sine billeder ^^

  SvarSlet
  Svar
  1. Det synes jeg virkelig også. Thumbs up til dig og alle andre der gør det! ^^

   Slet
 2. Ih, du er så sød altså! :')

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen du har skam selv bedt om det ^^

   Slet
 3. Tusind tak for de søde ord! Det varmer virkelig :)

  Jeg sætter stor pris på din blog og er glad for at blive anbefalet herinde.

  SvarSlet
 4. Dejlige anbefalinger! Jeg følger nu alle tre blogs :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih, det er jeg glad for at høre. You go!

   Slet
 5. Uh, den første var gået min næse forbi men blir nu fulgt i stor stil! Fedt indlæg :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen jeg er glad for at kunne hjælpe! ^^

   Slet