9. jun. 2014

NYE GENBRUGSBØGER

En blandt mange fantastiske ting der skete under vores ophold i Præstø, var besøget hos den lokale antik. Ikke nok med at tilbuddet var 25 kroner for en pose fyldt med bøger, så var det nogle heftige titler der var iblandt. 


I vores poser er der blandt andet Leif Panduro, Herman Bang, Knud Sønderby, Jean-Paul Sartre, Albert Camus, Paulo Coelho og nogle de fire første Harry Potter bøger på lydbog oplæst af Stephen Fry! Halløjsa. Jeg føler virkelig at vi har skudt papegøjen med denne bogfangst. 12 kommentarer:

 1. Wauw! Imponerende. Og John Irving! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja mand. Nu har jeg snart ikke flere undskyldninger for ikke at læse ham :D

   Slet
 2. Sikke dog en fantastisk fangst!

  SvarSlet
 3. Hold da op en god fangst! Og hvor er det bare ekstremt billigt! Jeg er virkelig misundelig på Harry lydbøgerne, elsker Stephen Fry! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig også meget til at høre ham læse dem op. Jeg har en klar forventning til at det bliver noget af en oplevelse ^^

   Slet
 4. Sikke en dejlig fangst! Elsker Panduro - han skriver så sjovt! Og du kan godt glæde dig til Harry P oplæst af Stephen Fry - han gør det virkelig godt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ELSKER også Panduro. Han er virkelig en ener inden for dansk litteratur.

   Slet
 5. Jeg spotter Stephen Kings 'Den døde zone'. Det faktisk en af mine yndlingsbøger af ham, :) Den skal du glæde dig til at læse .

  SvarSlet
 6. Åh, Harry Potter oplæst af Stephen Fry? Genialt! Sikke nogle guldfund.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er virkelig bare helt fantastisk!

   Slet