30. sep. 2014

SORTSUPEREGO #6 - MERCHANDISE

Jorden iklæder sig hastigt efterårets brune, gule og orange nuancer, mens jeg gemmer mig under min lune hue. Jeg elsker efteråret, jeg elsker generelt det kolde halvår vi nu går i møde - verdenen bliver simpelthen så smuk, når den skraldes for den drænende varme og simpliciteten bliver dominerende. I disse måneder gør jeg altid en ekstra indsats for at hygge om mit liv, jeg drikker uendelige mængder af både te og kaffe, pakker mig ind i bløde tæpper og nyder alle de kære mennesker der befinder sig i mit liv. Derudover er der noget charmerende ved at læse i efteråret, er der ikke?
Vi er nået til #SORTSUPEREGO nummer seks - det er simpelthen så vildt, jeg føler ikke rigtigt at udfordringerne når at komme rigtigt i gang, før de allerede må sluttes, videoerne må filmes og indlæggene skrives. Men det er dejligt, og det er rigtig dejligt, at så mange af jer har lyst til at deltage. Det varmer mit hjerte i det kolde vejr. Jeg synes fandeme I er nice. True story.

De sidste fjorten dages udfordring har været sværere end den umiddelbart lød; at skulle læse 30 sider er ingen sag, men at finde tid til det hver dag er straks værre. Jeg har ikke klaret udfordringen, to dage i sidste weekend blev spenderet helt uden at læse en eneste side, men i stedet i selskab med min kæreste mor. Jeg er alligevel godt tilfreds - selvom jeg helst ser, at jeg læser hver dag, er det ikke en realitet. Hverdagen bliver hurtigt fyldt med gøremål, hvorfor læsningen ikke altid bliver prioriteret. Til gengæld synes jeg, at udfordringen har hjulpet rigtig godt på at få læsningen presset ind i mine daglige rutiner, den akkompagnerer eksempelvis altid min morgenkaffe!



Næste omgang SORTSUPEREGO bliver desværre ikke præsenteret i en video. Ida har spændende bogarrangementer at gå til, så et billede må det blive. Derfor skal ingen dog snydes for de næste to ugers udfordring:




Jeg har sådan glædet mig til denne udfordring, for er der noget bedre i verden end bogrelateret merchandise? Jeg tror det næppe. En af mine yndlingsaktiviteter er at besøge Faraos Cigarer inde i Indre By; at kigge på reol efter reol med merchandise-niceness er virkelig fedt, også selvom jeg for det meste må gå tomhændet hjem.
Hvis du har noget merchandise, så vis det endelig frem eller beskriv det i kommentarfeltet, i et blogindlæg, på Instagram eller på Twitter (under hashtagget #sortsuperego).

Endnu engang tak for den store opbakning om projektet. Det er dejligt at se, hvordan #sortsuperego tagget lever i bedste velgående, selv når Ida og jeg selv ikke altid er de bedste til at holde det i gang. Det er bare ski' fedt!



9 kommentarer:

  1. Jeg er helt tosset med 'efterårslooket' på dette indlæg! :D

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er jeg glad for. Jeg bliver jo nødt til at fejre denne årstid! ^^

      Slet
  2. Der er en café i Århus, som ligger inde midt i en bogbutik. Det er altså bare guld værd, at gå derind. Der er bøger alle vegne - jeg kunne være derinde i timevis, bare fordi jeg elsker de lidt ældre bøger :D Her vil jeg ind og se på en julegave til mig selv.

    Jeg kender godt Faraos Cigarer, dog for noget lidt andet end bøger. Jeg kender dem for brætspil, som også er en af mine store hobbies (ligesom bøgerne er det).

    Fedt indlæg :D Det er herligt at #SortSuperEgo er så godt i gang, selv når i ikke lige kigger :D Jeg er rigtig glad for, at have mødt denne udfordring :D

    SvarSlet
    Svar
    1. Åh, det kunne jeg godt forestille mig. Den må jeg besøge, hvis jeg en dag skulle komme forbi Århus!

      Det er vitterligt et fantastisk sted; én forretning til tegneserier/grafic novels, én til brætspil og én til rollespilsudstyr (og merchandise). I hvert fald her i København - det er så dejligt!

      Mange tak. Jamen jeg er bare så glad for at du gider være med, det gør det hele meget sjovere ^^

      Slet
  3. Puh jeg gik lige i tænkeboks der. Jeg tror simpelthen ikke, jeg ejer noget merchandise? Kan det passe??? Jøsses.

    SvarSlet
  4. Spændende udfordring. Måtte slå merchandise op, for at finde ud af hvad det betød. Hurra for google :P. Jeg vist en ting eller to. Noget af det har jeg aldrig vist frem på bloggen. Det bliver sjovt at se hvad i og de andre bloggere finder på med den her udfordring.

    SvarSlet
    Svar
    1. Google kan en ting eller tre efterhånden :D Jamen jeg vil glæde mig til at se, hvad du finder frem fra gemmerne ^^

      Slet
  5. Jeg fandt ud af at jeg faktisk havde en hel del. Da jeg lige kiggede efter, normalt så tænker jeg ikke rigtig over den slags merchandise, det er jo bare samleobjekter :)

    SvarSlet