2. okt. 2014

JEG TAGER TIL BERLIN!

// Dette er et planlagt indlæg //

At vende tilbage til et ungdomsstudie har bestemt sine fordele; selvom jeg kun skal rende rundt på Niels Brocks gange i sølle 12 uger, så er en studietur alligevel presset ind i programmet. Turen går til Berlin fra i dag til søndag, og hold nu bøtte, hvor jeg glæder mig. Berlin er en af mine absolutte favoritbyer. Den urban feeling man får af at være i byen er ubeskrivelig. Kulturen er i højsædet, og byen bærer tydeligt præg af de mange historiske begivenheder der er fundet sted.
Jeg glæder mig som et lille barn til at komme afsted. Derudover planlægger jeg at besøge nogle boghandlere på turen, så hvis I er interesserede kan der måske komme et par indlæg om dem.

Må I have en fantastisk weekend, det har jeg i hvert fald på fornemmelsen at jeg får!

5 kommentarer:

 1. Åh, god tur! Jeg er også kæmpe fan af Berlin. Vi har efterhånden været der nogle gange, men hver gang er det som at komme til et helt nyt, men stadig en smule velkendt, sted. You know? Hav lige en mega god tur :D

  SvarSlet
 2. God tur :D
  Og ja tak, vi vil gerne have indlæg om berlinske boghandlere! :)

  SvarSlet
 3. Ihhh god tur! Heldige dig :D

  SvarSlet
 4. Hvor skønt med en tur til Berlin! Jeg har selv boet der - og jeg elsker også byen. Kan anbefale dig at besøge boghandleren Shakespeare & Co (hvis du ikke allerede kender den) i Prenzlauer Berg. Den er fantastisk.

  SvarSlet
 5. Din heldige rad! Håber du får en fantastisk tur :-)

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet