19. okt. 2014

DEWEY'S READATHON #4

Uh, jeg har simpelthen været så spændt på denne dag. Jeg stod megatidligt op i morges; fløj fra Nordjylland til København, bare for at kunne plante min røv i sædet hjemme hos Ida fra mitsuperego og læse dagen lang. Fjollet er det måske, men nej, hvor skal vi bare hygge!

Da jeg ikke har min egen reol ved min side, har jeg taget en ordentlig stak bøger med. Fortrydelsesbøger, safechoices, bøger-jeg-bare-så-gerne-vil-læse og alt det der. Ovenstående er hvad jeg vil beskæftige mig med i løbet af de næste 23 timer (jaja, lidt sent er man vel kommet i gang).Klokken 14.57: Jeg er officielt i gang. Min første bog bliver Universets engle af Einar Már Guðmundsson - jeg er i forvejen lidt under halvvejs, så nu skal den færdiggøres!

Klokken 19.00: Blogger (/Blogspot) virker igen. Hjerte. Nå, det kører jo derudad. En ting jeg virkelig er vild med, er den aktivitet der pludselig er blomstret op over det hele. Nu har jeg færdiglæst Universets engle - og den var bare så fin og god! Derudover har jeg læst den lille digtsamling Under Cassiopeia. Det næste stykke tid vil jeg gå hånd i hånd med Villy Sørensens Ragnarok - En gudefortælling.

Klokken 19.58: Det går langsomt. Jeg nærmer mig mit overtrætte stadie (jeg har ikke fået så meget søvn i nat), men Signe er kommet! Og Signe har næsten lige oprettet sig en bogblog, som kan findes her!

Klokken 22.22: På en skala fra 1-10, hvor dumt er det at være træt klokken halv 11? Hm. Men okay, jeg kom sent i seng og stod meget(!) tidligt op, så jeg er da lidt undskyldt. Men det er den kedelige del; den gode er derimod at jeg har læst Ragnarok - En gudefortælling, hvilket var en så skøn og nostalgisk læseoplevelse for mig. Den er bare så fin, med illustrationer og fantasy fra Villy! Halløjsa. Nu vil jeg forsætte med en forhåbentligt ligeså god oplevelse i selskab med Jens Blendstrups Gud taler ud og vegepizza.

Klokken 8.20: Historien er den, at jeg ville tage mig en lur. Luren blev næsten til en hel nats søvn, men for pokker hvor havde jeg det skidtmads til sidst. Nu er jeg klar igen! Jeg har lige færdiglæst Blendstrup, hvilket som altid var en fornøjelse, og turen går videre til Miss Peregrine's Home for Perculiar Children.

Klokken 14.41: Nu er det ved at være lidt tid siden Dewey's readathon sluttede. Jeg tænkte at jeg ville sammenfatte noget smart, men jeg er træt. Så senere i dag skriver jeg et fikst indlæg om min dejlige, dejlige oplevelse! Tak for denne gang, det har været skidehyggeligt!


God læselyst alle sammen!

32 kommentarer:

 1. God fornøjelse med læsningen og det bliver uden tvivl en hyggelig dag! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Uden tvivl. Den er allerede SÅ dejlig!

   Slet
 2. Misundelse er en grim ting, men hvorfor pokker købte JEG ikke ostehapsere til dagens anledning?? God læsning til dig! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er et virkelig god spørgsmål. Vi er ved at løbe tør!

   Slet
 3. JAAAAAAAAA, ostehapser!!!!! :'DD

  SvarSlet
  Svar
  1. du skal bare over det værste punkt, så skal du nok blive frisk igen :D (jo du skal!)

   Slet
 4. Det ser så skønt ud! Og jeg vil _virkelig_ også gerne snart læse "Universets Engle"!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bare så skønt! ^^ Og gør det. Den er god!

   Slet
 5. Jeg skal til at begynde på Universets Engle. Er den god? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Så fin. Poetisk og skøn. Melankolsk på bedste vis!

   Slet
  2. Ja det var den! Den bliver nok dagens overraskelse! :)

   Slet
 6. Der er flere af de bøger, jeg godt kunne hapse lige med det samme og læse! :-D
  Fortsat god læsning!

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er nogle dejlige nogen vi har fundet frem! ^^
   Til dig også. Happy readathon!

   Slet
 7. Sikke nogle dejlige bøger du har valgt! Er Walking Dead til de sene nattetimer? Jeg vil så gerne læse dem, men kan ikke finde ud af de forskellige systemer, de bliver udgivet i? Bøger, afsnit, hæfter etc.

  Og Artemis Fowl. Åh, det er så meget barndomsminder for mig. Jeg håber I har det skønt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er Ida's stak i baggrunden (jeg får ud fra, at du taler om tegneserien, ikke bogen). Så den er til hendes sene nattetimer. Hvis ikke jeg hapser den til en god omgang genlæsning! :D

   (Den udgave du ser på billedet er en samlet udgave af de to første kapitler, med de i alt 12 første issues)

   Jeg har aldrig selv læst Artemis Fowl, så det bliver en spændende omgang. Hvis jeg når til den, nu må vi ses. Og jeg håber også, at du hygger dig med en masse dejlige bøger! ^^

   Slet
 8. Jeg havde egentlig planer om at gemme min Walking Dead-tegneserie til de sene timer, men jeg kunne simpelthen ikke vente og læste den lige før. Som altid en fornøjelse! Lyder til at I hygger jer :-)

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, det forstår jeg sgu godt! Have jeg 3'eren, så var jeg også i gang nu. Desværre må jeg sukke over på Ida, når hun engang tager fat i den.

   Vi hygger skam meget. Jeg håber også du gør det! ^^

   Slet
 9. You can do it!! :D

  SvarSlet
 10. Jeg er også træt, men det hjælper lidt at tage en pause og se hvad alle andre har gang i. Fortsat god læselyst! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, dejligt. Jeg synes kun det gør mig mere træt D: MITLIV!

   Slet
 11. Hvor ser det hyggeligt ud! :-)

  Jeg er godt nok også ved at være ret træt. Det bliver spændende at se, hvor længe man kan holde den kørende...

  SvarSlet
 12. Det ser ud til at i hygger, og så betyder det jo ikke så meget at man er kommet lidt sent igang eller er træt kl 22:30 :)

  SvarSlet
 13. Jeg måtte også bukke under for noget søvn til sidst, men nu er jeg også frisk til at læse de sidste timer. :)

  SvarSlet
 14. Jeg er meget spændt på at høre, hvad du synes om Miss Peregrine's... - kan simpelthen ikke finde ud af, om den er værd at kaste sig over eller ej. Please - bring en anmeldelse af den i den kommende tid :-)

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
 15. Det er da rimelig hardcore, at du, på trods af en næsten normal nattesøvn, har fået læst så meget! Desuden, så er det jo også vigtigst, at man har det godt undervejs, så måske var det bare godt, at du fik den søvn, du havde brug for :-)

  SvarSlet
 16. Tak for denne gang! Det har været herligt at følge med i din læsning! :D

  SvarSlet
 17. Det der chipsebillede. Ku godt! Selvom jeg har kvalme af alt for meget slik! Spændt på at høre hvor meget du har fået læst :D

  SvarSlet
 18. Det har været SÅ hyggeligt - glæder mig til at læse lidt mere om dit døgn :D!

  SvarSlet
 19. Hej Hej..

  Kunne du være interesseret i at være med i en Knæk Cancer indsamling for bloggere???
  http://jeasblanketanker.blogspot.dk/2014/10/danske-bloggere-samler-ind.html

  Knus Jeanette <3

  SvarSlet