15. okt. 2014

SORTSUPEREGO #7 - TOPTOPTOP 5!

Her til aften, da Ida og jeg sad og var super trætte, fik vi den geniale idé at Pif og Puf (Idas rotter) skulle være denne uges udvælgnings-aktører! Men som du nok ved, er der ikke altid langt mellem genial og tosset. Hvis du prøver at tælle kameravinkler på dette, ellers meget snævre udvalg af film, vil du forstå hvor træt jeg var i hånden og armen af at holde kameraet. Og hvor imponerende det er, at de små altædende, små væsner overhovedet ikke lod sig lokke af hvidt lækkert papir med kuglepensstreger på.

Når det er sagt, slog musserne rigtigt nok til og fandt den næste #SORTSUPEREGO udfordring. Hallelujah!


LAV EN TOP 5 OVER ÅRETS BØGER!

Endnu en blog/fortælle udfordring. Jeg har allerede en god idé om, hvilke fem bøger jeg har fundet mest mindeværdige i årets løb. Det er nu der skal anbefales.
Har du læst verdens bedste bog i løbet af 2014? Eller har du bare læst en rigtig god en af slagsen? Så fortæl endelig om den i kommentarfeltet, på din egen blog, eller på Instagram/Twitter under hashtagget #sortsuperego. Nu skal der laves lister. Der skal laves top 5'ere!


Glem ikke disse indlæg om SORTSUPEREGO #6:

12 kommentarer:

 1. HAHA genial video! Det er simpelthen for sjovt :D
  OG herlig udfordring.. Må lægge hjernen i blød så.

  SvarSlet
  Svar
  1. De er så kære, de små musser!
   Ja, det er nemlig en rigtig dejlig udfordring. Jeg glæder mig så meget til at høre, hvilke bøger folk har været vilde med i år ^^

   Slet
 2. Fed video og sikker en skønherlig udfordring de trak :) Ligger straks hovedet i blød.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de er så dygtige (selvom det tog lang tid for dem) :D

   Slet
 3. hahahaha små søde rottentotter!!!! :D

  SvarSlet
 4. Hvor er det en fed, men også virkelig svær udfordring. Jeg skal i hvert fald lige lægge hjernen i blød - ikke fordi jeg ikke har læst virkelig gode bøger i år, men fordi jeg har læst alt for mange. I hvert fald til kun at udvælge fem. Men jeg vil helt sikkert prøve :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak ^^
   Ja. Jeg har også været ufattelig heldig med de bøger jeg har læst i år. Sådan et hit! Jeg glæder mig til at høre, hvad du finder frem til ^^

   Slet
 5. Jeg vil gerne vide om det nogensinde har været en Paf?
  Pokkers god udfordring, jeg smider helt sikkert min top 5 på Instagram snart!

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er en Paf. Men Paf er af hankøn, så det ville blive en svær situation. Ih, det lyder dejligt!

   Slet
 6. Så fik jeg udvalgt min top 5 - opdagede jeg faktisk havde læst en god bunke bøger i år, som jeg har givet topkarakter. Det er altid godt når man har flere positive læseoplevelser, end dårlige ;)

  Mit indlæg kan ses her: http://kaeredig.blogspot.dk/2014/10/kre-sortsuperego-top-5-fra-2014.html

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er det bare fedt, at du vil være med ^^ Jeg har noteret det, og smider da lige en kommentar senere, når jeg har tid til fordybelse.

   Slet