4. okt. 2014

WRAP UP - SEPTEMBER 2014

// Dette er et planlagt indlæg //

Endelig, endelig, endelig føler jeg, at læsetørkens kvaler er ved at slippe sit stramme greb om min hals. Jeg er begyndt at bladre gennem bøgernes sider i et højere tempo, og der sker rent faktisk ting på læsefronten. Hurra!
Jeg tror bestemt, at sidste omgangs #sortsuperego har været med til, at hjælpe tingene på vej. At læse 30 sider om dagen bliver hurtigt til flere, når bøgerne man sidder med er gode, og jeg nåede faktisk både at læse Winger og Labyrinten under den udfordring alene.


Luskefisefortællinger af Jens Blendstrup læste jeg faktisk i august (som den eneste bog!), derfor tog jeg en hurtig beslutning om, at inddrage den i denne måned i stedet for at sende en anmeldelse ud, efterfulgt af en wrap up med samme bog. Blendstrups falske barndoms erindringer fra sin sande barndom var en sand fornøjelse at læse. Jeg gav den 5 ud af 5 stjerner på Goodreads, fordi den 1) er ufatteligt velskrevet, 2) er hylende morsom og 3) har nogle fantastiske karakterer. Læs hele anmeldelsen her.

Undergang af Inge Pernille et al. er en apokalyptisk novellesamling bestående af 15 noveller fra både debutanter, såvel som mere erfarne danske forfattere. Der er både apokalyptiske og post apokalyptiske fortællinger, og nogle er klart bedre end andre. Alt i alt var det en udemærket læseoplevelse som ikke med det samme vil gå i glemmeren, men det har ikke været en af de bedste i månedens løb. Jeg gav denne 3.5-4 ud af 5 stjerner på Goodreads, læs hele anmeldelsen her.

I Hunt Killers (Jasper Dent #1) af Barry Lyga læste jeg i forbindelse med sortsuperego #4 - læs en krimi, hvor jeg tilfældigvis lige havde modtaget denne spændingsroman fra forlaget Rosinante & CO. I Hunt Killers var en blandet oplevelse; hovedpersonen var en sand pain in the ass, men jeg må alligevel indrømme at jeg var underholdt fra start til slut. På Goodreads fik den 3 ud af 5 stjerner. Læs hele anmeldelsen her.

Winger (Winger #1) af Andrew Smith, 5 ud af 5 stjerner. På en kostskole for rige menneskers børn, render Ryan Dean West rundt og er utrolig testosteronsforvirret. Han er blevet rykket to klasser op, og er nyligt blevet flyttet til Opportunity Hall (kollegiet for ballademagerne) og forvilder sig nu i gang med en higen og søgen efter egen identitet. Winger er en utrolig humoristisk fortælling, der slutteligt giver en et brag af en mavepuster. Det er en af de bedste YA-bøger jeg nogensinde har læst. En fuld anmeldelse kommer snart.

Labyrinten (Maze Runner #1) af James Dashner, 4.5 ud af 5 stjerner. Thomas vågner op midt på en græsplæne omgivet af tårnhøje mure - det eneste han kan huske er sit navn - og rundt om ham står en masse ukendte, unge drenge. Han befinder sig i midten af en labyrint, i Lysningen. Labyrinten er en hæsblæsende historie om hvordan de omkring 40 unge drenge håndterer, og har håndteret, at være indespærret uden at ane, hvor de er. Den er actionpacked og skide fed, hvis du spørger mig (derudover kan den kan sagtens læses selvom man har set filmen først). En fuld anmeldelse kommer snart.


Væk fra læsningen er der sket mange spændende ting i mit liv. Jeg har fået et arbejde i en boghandel som supplement til studiet - et arbejde der giver mig en elevplads til næste år. Det er den mest fantastiske følelse; efter jeg har skiftet retning, har jeg haft utrolig meget fremgang. Der sker nye ting med bloggen, der sker nye ting på hjemmefronten og jeg har meget svært ved at rumme det hele. Men det er godt. Det er rigtig godt!


// Har du bogrelateret merchandise? Så deltag endelig i denne omgangs #sortsuperego. Læs mere her //

8 kommentarer:

 1. Åh, jeg vil så gerne læse 'Winger'! Alle roser den sådan.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg beordrer dig hermed til at læse "Winger"! Den er virkeligvirkelig god!

   Slet
 2. Jeg må sige at jeg synes at dette var et super godt indlæg.
  Jeg orker ikke altid at læse de nogengange forholdsvis lange (men oftest virkelig givende) anmeldelser, så det her er en nem og hurtig måde at få et kortfattet overblik over flere bøger fra jer bogbloggere - det er tiptop.

  Desuden er det da dejligt at din læsetørke er ved at være ovre, og tillykke med studiejobbet (og den fremtidige elevplads).

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det har også længe irriteret mig, at jeg ikke har holdt indlæggene ved lige ^^
   Mange tak!

   Slet
 3. Tillykke med dit nye arbejde! Helt fantastisk :)!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er bare SÅ dejligt. Jeg glæder mig helt vildt til at starte. Og mange tak iøvrigt!

   Slet
 4. Tillykke med arbejdet - det lyder vildt spændende! :)

  Det var dejligt at læse dine korte anmeldelser. Jeg glæder mig til at læse de længere anmeldelser af Winger og Labyrinten.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Det er super spændende.

   Og det skal du også. Jeg elsker virkelig Winger. Så fantastisk en bog!

   Slet