6. aug. 2013

Ny udgave af amerikansk Harry Potter

- Dette er et planlagt indlæg, da jeg i øjeblikket hører dejligt musik og drikker kolde fadøl på årets Smukfest -

Det er langt fra en nyhed, men nu er alle de nye forsider til den amerikanske udgave blevet offentliggjort. Jeg er fuldstændig ekstatisk over hvor smukke de er, og hvor meget de formår at indkapsle stemningen af den fortælling der gemmer sig på siderne. Jeg bryder mig mest om forsiden til Harry Potter and the Sorcerer's Stone, den har virkelig ramt plet.

Hvad synes I om de nye Harry Potter bøger og deres design?

11 kommentarer:

 1. Helt enig - de første er flottest. Jeg glæder mig helt vildt til at begynde at samle på dem! De kunne næsten være Pottermore inspirerede ^^

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kunne de faktisk, ja. Det ville heller ikke komme bag på mig, hvis de var det :-D Og ja, smukke, smukke bøger at have i samlingen.

   Slet
 2. Er fuldstændig enig. De er virkelig flotte. Samtidig synes jeg dog også, de indeholder for mange spoilers - er det kun mig? - men det vil nye Harry Potter læsere jo nok ikke tænke, når de ser dem, så måske er det ikke så slemt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tænkte også, at de umiddelbart afslører lidt for meget af handlingen (især 3, 4 og 5). Man bliver da i hvert fald ikke overrasket over, at Harrys navn bliver trukket, når man i forvejen ved, han kommer til at flyve rundt om en drage. Men flotte er de - jeg er også størst fan af den første, der simpelthen rammer plet med stemningen :)

   Slet
  2. Jeg synes faktisk ikke at de spoiler for meget, ikke mere end hvad man selv kunne regne ud. Og så igen, de bøger sidder helt inde på rygraden, så jeg kan højst tænkeligt ikke være objektiv omkring dem. Men ja, de er simpelthen bare smukke (specielt den første!)

   Slet
 3. De er simpelthen så flotte. Dog er jeg ikke helt så vild med nr. 4 og 7 - synes godt de kunne være lavet pænere. Jeg har dog fået en vildt stor lyst til at eje dem :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også som om at lige de to bøger skiller sig lidt ud fra de resterende. Personligt bryder jeg mig heller ikke om coveret til 7'ern.

   Slet
 4. JEG MÅ BARE EJE DEEEEM JO! :(

  SvarSlet
 5. Jeg synes, de er fantastisk flotte! Jeg har længe ønsket en engelsksproget udgave af bøgerne, så det kunne meget vel være netop disse udgaver, der skal hjem og stå på min bogreol :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kunne det ja. Jeg synes dog at den britiske ville være et mere oplagt valg, da det er "original-sproget" når nu det alligevel er for de engelsk talende ^^

   Slet