26. nov. 2014

SORTSUPEREGO #10 - 200 SIDER!For to uger siden sad jeg og svedte et par dage inden min sidste eksamen. Nu er jeg begyndt at arbejde (næsten) dagligt i Steenbergs Bog & idé, og som om det ikke var surrealistisk nok, filmede Ida og jeg den 10. omgang #sortsuperego i går.

Udfordringen lyder: LÆS 200 SIDER PÅ ÉN DAG! 

Her bliver jeg i hvert fald udfordret. Ikke nok med, at jeg læser langsomt, så er jeg simpelthen så smadret når jeg kommer hjem fra job, at jeg mest af alt har lyst til at gå i seng. Ja, det er den sørgelige sandhed, men nu har jeg altså også studeret siden jeg var fem. Jeg er ikke vant til fysisk, hårdt arbejde *whining*
Nå, men det fede ved denne udfordring er jo, at den lægger herremeget op til brugen af de sociale medier. Det betyder, at vi kan være interaktive, og opmuntre hinanden. Det er skisme smart.

En smuk tak skal gives til alle der deltog i sidste udfordringsrunde. Det var simpelthen dejligt, at se så mange smukke, flotte og ikke mindst interessante bøger.
Instagram: Cinderellla - Hanne - Frosttriumf 1 & 2 - Mabrsa 

4 kommentarer:

 1. YOOOOOU CAN DO THIS!
  Glæder mig til at arbejde med dig på fredag, kollega <3 BLACK FRIDAY!

  SvarSlet
 2. skøn video fra morgenstuden af :D I redet lige min grå torsdag.

  Det er noget af en udfordring. Plejer normalt ikke at kunne læse 200 sider på en dag. Men jeg vil da prøve at tag udfordringen op :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg bare glad for at høre (selvom det nu er lidt tid siden).

   Ja, jeg knokler med den. Men jeg har nok heller ikke den mest ideelle bog, da siderne er meget tætskrevet med bittesmå bogstaver! Suk. Jeg når det nok ikke.

   Slet