9. jul. 2013

De der bloganbefalinger #1


Jeg er virkelig blevet imponeret over den måde Sort Tale er blevet budt velkommen i det danske bogblogland; der gik ikke mange dage fra beslutningen om at bloggen skulle være en bogblog til at aktiviteten steg. Derfor vil jeg nu give lidt igen, og lave et indlæg hvor jeg kreditere andre danske bloggere.

Rikke fra Paperback Castles har skabt sit helt eget pastelfarvet bogunivers; når jeg klikker ind på hendes blog begynder gamle klassiske eventyrsountracks automatisk at spille i mit hoved, mens mine øjne glider ned over hendes yderst velvalgte ord. Hvert indlæg er et smukt stykke arbejde, både hendes billeder og videoer er smukke og stemningsfyldte - ja, jeg er dybt imponeret.

En anden blog jeg nyder at klikke ind på er Gittes blog Boghylden. Teksterne er så velskrevet og jeg får lyst til at læse alle de bøger der anmeldes (ikke altid godt for hr. pengepung). Indlæggene varierer på en behagelig måde; der er både meget bogrelaterede indlæg som anmeldelser, men også mere personlige indlæg som "Ugen der gik" hvor vi får et lille indblik i Gittes liv. Fantastisk!

Odenseaneren Nikoline blogger på Windswept Wishes; en blog jeg finder yderst professionel. Bloggen indholder lange og velformulerede anmeldelser af de læste bøger, og derudover også opdateringer om de den litterære verden generelt. Jeg nyder at få opdateringer fra denne blog, fordi jeg på forhånd ved at indholdet er godt.

Den sidste blog i denne omgang, er en blog jeg stødte på i går og som jeg faldt pladask for. Kvinden bag hedder Mai og hendes blog hedder Litteraturlistig. Jeg har som sagt kun haft kendskab til den i én dag, så frygteligt meget har jeg ikke studeret den - jeg er bare ellevild med hendes humoristiske og friske skrivestil! 

7 kommentarer:

 1. Iiih hvor er du sød, tusind tak for de pæne ord! :)

  SvarSlet
 2. Sikke en kær en, du er! Tusind tak for de fine ord :) Og super fin blog, du har dig!

  SvarSlet
 3. Sikke dog et hjertevarmende indlæg med utrolig søde ord. Jeg ved slet ikke, hvad jeg skal sige andet end: tak, tak, tak!

  Jeg er så glad for, du har indfundet dig så godt i den danske bogbloggerverden. Jeg nyder at klikke forbi din blog og læse dine rare ord om alverdens bøger :)

  SvarSlet
 4. Jeg elsker virkelig, når forskellige bloggere vælger at blogge lidt om deres favoritter. Ofte får man jo rigtig god inspiration til nogle nye, man kan følge. Denne gang kender og følger jeg dog dem alle fire - og er helt enig med dig i, at de er virkelig gode :)

  SvarSlet
 5. Tak for de pæne ord. Og ja Simone, jeg holder netop også at sådanne indlæg til ny inspiration ^^

  SvarSlet
 6. Fantastiske blogs du har fundet frem! Det er så dejligt, at der findes så forskellige bogblogs, og med så stort et "udvalg" af forskellige bøger der bliver anmeldt og blogget om.

  SvarSlet
 7. Åh, hvor det dog varmer mit hjerte, og jeg har svært ved ikke at smile fra ende til anden. Det er virkelig nogle flotte ord, du bruger, og det er jeg meget taknemmelig for. De andre, som du har nævnt, er skønne bloggere, og det glæder mig, at du har fremgang med din bogblog. Den er intet mindre en formidabel!

  SvarSlet