25. jun. 2013

Mens jeg læser Ulla Terkelsen

Min læsning af biografien Ulla Terkelsen - Vi kan sove i flyvemaskinen har været længe undervejs (jeg er endnu ikke færdig); det er ikke just ren underholdning med en sjat af inspiration. Nej, den keder mig faktisk en smule. Det er slet ikke at Ulla Terkelsen ikke er en imponerende dame, eller at hun ikke har oplevet en masse spændende ting; jargonen huger mig simpelthen ikke. 
En anmeldelse vil komme når sidste tredjedel er læst. 

Når det er sagt, så befinder jeg mig stadig hos min mor og har med blod, sved og tårer endelig fået fremtryllet et indlæg her til bog-cyperspace-universet. Jeg har benyttet mig af (det manglende) internet fra min telefon. Forklaring: Hun bor på landet. Men her er hyggeligt og det er også meget rart med et pause fra storbyen til at stresse af inden årets festival åbner dørene. 

Hvad læser I derude? 

3 kommentarer:

 1. Uhm den har jeg også stående på hylden, og ved du hvad, jeg bliver faktisk nogle gange sådan lidt aaaaah hva, sku vi nu liiige prøve at slappe lidt af med at lovprise Ulla som var hun en helgen (hun er en sød dame, bevares, meeen.)
  Er ret spændt på at få den læst - og se, om jargonen huer mig ;)

  SvarSlet
 2. Jeg var heller ikke rent ud begejstret for bogen - den tog virkelig lang tid at komme igennem. Der er dog spændende afsnit i bogen, og steder hvor man kan fornemme og høre Ulla Terkelsen, som hende man ser på TV. Mange af hendes holdninger er jeg faktisk lidt chokeret over, og netop fordi bogen giver mig noget andet end hvad jeg havde forventet, blev det en okay oplevelse omend noget tør.

  SvarSlet
 3. Jeg har også noteret mig et par afsnit jeg brød mig om, men jeg prøver ihærdigt at holde modet oppe - det hjælper dog med din kommentar! :-)

  SvarSlet