22. jun. 2013

Udenlandske Harry Potter bøger

Dette er mine smukke udenlandske Harry Potter bøger. Jeg har samlet dem gennem det sidste års tid; så det har gået lidt stærkt. 

Jeg har lige valgt at vise forsiden på de franske Harry Potter bøger; det er ikke så tit folk har dem stående. Dette er børne-paperback udgaven. De er meget charmerende, desværre har de en utrolig kedelig ryg.
Jeg har anskaffet mig de tre sidste bøger i den indbundne, britiske børneudgave, jeg synes simpelthen de er så charmerende. 

Harry Potter and the Sorcerer's Stone, Harry Potter and the Prisoner of Azkaban og Harry Potter and the Deathly Hallows. Den skarpe har set at den første bog angiver at dette der den amerikanske udgave; eller rettere den lille del af de amerikanske jeg ejer. 
Jeg har to udgaver af den britiske børneudgave i paperback. Den med stjernerne er en nyere udgave hvor jeg også har hele serien. 
Jeg har selvfølgelig også de tre ekstra bøger J.K. Rowling har udgivet; Fantastic Beasts & Where To Find Them, Quidditch Through the Ages og The Tales of Beedle the Bard. Derudover har jeg den prequel hun har skrevet på min computer. 
Sidst men ikke mindst så har jeg den fulde samling af den britiske børneudgave (den med stjernerne). 
Når det er sagt så har jeg også filmene og noget lego, ha. Jeg håber at I har kunne bære over med alt mit Harry Potter lir i dag; det har skam ikke været for at være irriterende. Dette er som sagt mine mest betydningsfulde ejendele. 
Hvordan har I det med Harry Potter? 

4 kommentarer:

 1. Pernille og jeg har set Harry Potter-dokumentarer hele aftenen, så det har vist været en Potterlig dag for os begge (såfremt du har skrevet indlæggene i dag?)

  Jeg fordømmer min Mugglertilværelse.

  SvarSlet
 2. Harry Potter er mit hjertebarn, og et symbol på min barndom og opvækst. Har du læst de franske udgaver af bøgerne?

  SvarSlet
 3. Jeg eeeeelsker Harry Potter og sukkede længselsfuldt over din samling! Heldigvis har jeg købt en utrolig flot udgave af bøgerne på dansk, som jeg snart får hjem! :D

  SvarSlet
 4. Frost: Desværre var de planlagt, men enhver dag er vel en Potterlig dag!

  Nikoline: Jeg har desværre ikke læst dem på Fransk. Udover et par sider i den første; jeg skal dog helt sikkert bruge dem til at opfriske mit franske.

  Rikke: Uh det lyder godt nok spændende! Jeg håber at du viser dem frem :-)

  SvarSlet