9. okt. 2013

10 random facts om mig!

Der er efterhånden mange i det danske bogblogger miljø der har fortalt lidt tilfældige informationer om dem selv (senest den smukke Maja), derfor tænkte jeg at jeg ville hoppe med på vognen! Jeg har sammenfattet ti af slagsen, så vi alle kan lære hinanden lidt bedre at kende. Hvis du har lyst, må du meget gerne kommentere med nogle facts omkring dig selv. 

Fact nr. 1: Jeg skriver altid med kuglepen, og mere præcist bliver det også: jeg skriver altid med sorte kuglepenne. Hvis ikke jeg kan komme til det, vil jeg hellere lade være med at tage notat af det jeg nu ønskede til at begynde med. Bonusinfo: Jeg skriver heller ikke under med den korrekte blå kuglepen #yolo

Fact nr. 2: Det første jeg gør når jeg står op, er at børste mine tænder. Jeg bliver muggen, sur, irriteret og gnaven hvis ikke jeg kan fjerne lugten og smagen fra/af morgenånde. 

Fact nr. 3: Jeg ejer ti af Stephen Kings bøger på trods af, at jeg aldrig har læst noget af ham. Jeg har altid haft en idé om at hans forfatterskab var lige noget for mig, hvilket har medført at jeg nærmest horder hans bøger. 

Fact nr. 4: Jeg kan ikke lide chokolade, fordi smagen bliver for syntetisk. Det er dog med undtagelse af Daim, hvilket ingen mening giver da smagen af Daim om noget er syntetisk. 

Fact nr. 5: Da jeg var lille kaldte jeg både køer og heste for "muh-heste". 

Fact nr. 6: Jeg har altid varme hænder; hvis dette ikke skulle være tilfældet er det fordi det er virkeligfucking koldt, eller fordi jeg har været ude i rigtig mange timer. 

Fact nr. 7: På nuværende tidspunkt består min Harry Potter-samling af 53 Harry Potter bøger, Snapes tryllestav, et Slytherin banner, et bogmærke med Harry Potter selv på, Hagrids hytte i et lego samlesæt, alle filmene (2 af Harry Potter og Fønixordenen / med og uden ekstra materiale), en (uofficiel) halskæde med timeturneren og en med dødregalierne. Bonusinfo: Jeg har dødsregalierne tatoveret på min højre læg. Bonus(skamme)info: Jeg har hverken læst The Casual Vacancy (selvom jeg har den både på dansk og engelsk) eller læst The Cuckoo's Calling. 

Fact nr. 8: Jeg er enebarn. 

Fact nr. 9: Udover bøger går jeg højt op i dyrevelfærd. Jeg er vegetar og har en drøm om en skønne dag at blive veganer. Da jeg gik i gymnasiet gik jeg rundt med løbesedler for Anima, jeg køber ikke animalske skønhedsprodukter produkter og jeg har boykottet både Tivoli og Coop grundet pelstiltag.

Fact nr. 10: Jeg tager udelukkende min akademiske uddannelse for at gøre det; på nuværende tidspunkt er min største drøm at have min egen "rigtige" boghandel (no fence, Frost). Den skal være lille og hyggelig, være placeret i hjertet af Nørrebro og det skal være et sted hvor alle læseglade mennesker kan komme og føle sig hjemme uanset social-, økonomisk eller anden hierarkisk forestilling. 

12 kommentarer:

 1. Ej hvor sjovt. Jeg har det på samme måde med chokolade :P Jeg har det også sådan med chokolade is. Det bliver alt for meget. Og hvor er det vildt at du har så mange Harry Potter ting. Det kunne være sjovt at se et indlæg med det :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var da rart med en ligesindet! Haha. Dog kan jeg godt være med på isen, ikke at det er at foretrække - måske min kærlighed for is bare er for stor?
   Jamen jeg har skam lavet nogle indlæg om mine Harry Potter ting:
   http://sorttale.blogspot.dk/search/label/J.K.%20Rowling

   Slet
 2. Åh et fint billede af dig! Hvor ser du skøn ud! :)

  Og hvor lyder det fantastisk med boghandler-drømme! Jeg vil gerne være en fast kunde :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, Rikke! ^^

   Ja, nu må vi se. Drømmen ændre sig hele tiden, faktisk vil jeg bare gerne have indflydelse på alle områder af den litterære verden, men det kan man jo desværre ikke. Det kunne bare være nice med en lille atypisk boghandler.

   Slet
 3. Facts er altid sjove at læse :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, personlig bryder jeg mig meget om at læse lidt om dem jeg følger ^^

   Slet
 4. ELSKER din Harry Potter samling! Så fedt med tatoo'en også!

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh tak, tak! Jeg er også selv meget glad for både samlingen og tatoveringen! ^^

   Slet
 5. HAH, vi deler nummer 10! Jeg ville simpelthen elske at åbne min egen lille boghandel/bogcafé og overvejer meget, om ikke jeg bare burde springe ud i det. Men så hører jeg min mors stemme råbe op inde i mit hovedet og sige, at jeg skal tage min uddannelse færdig, før jeg laver utidige krumspring. Suk! :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, jeg har det på præcis samme måde! Det ville bare være sådan en lykke at dele sin bogglæde med andre mennesker i sin egen lille forretning. Åhr.

   Slet
 6. Hader simpelthen også at skrive med blyant - har ikke ejet det skidt, siden de små klasser i folkeskolen. Stiftblyant er allerværst - det knækker alt for nemt (; Det bedste er de lidt "fedtede" kuglepenne, fremfor de vandede :D
  Og hvor gad jeg dog gerne se, alt dit Harry Potter gear en dag - har du et indlæg hvor det er vist frem? :D

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen det er frygteligt, blyanter er til at tegne med - ikke andet! Haha. Og jeg er helt enig med hensyn til de "fedtede" kuglepenne, de er priceless.
   Jamen jeg har fortalt en del om den, hvis du klikker ind under "Rowling"-etikken her på bloggen, eller ved at benytte dette link: http://sorttale.blogspot.dk/search/label/J.K.%20Rowling.

   Slet