31. okt. 2013

Oktober wrap up

Jeg er langt fra en af de bogbloggere der læser flest bøger, men jeg tænkte at det ville være hyggeligt med en lille opsummering af hvad jeg har læst, når måneden når sin ende. Det har været en okay måned, hvor jeg har præsteret at have et noget-så-socialt liv samtidig med at jeg har fået læst et par bøger. 

Lysgrænsen af Katrine Marie Guldager: Dette værk er en selvbiografisk fortælling om Guldagers eget liv der bl.a. indeholder ni år hos en psykoanalytiker. Værket fortæller utrolig meget om hendes liv på de relativt få sider bogen er skrevet på, og hvis man bryder sig om hendes forfatterskab er denne bog klart anbefalelsesværdig! Jeg gav denne 4 ud af 5 stjerner på Goodreads. 

Se! Den Heteroseksuelle Verdensorden Går I Stykker af Queer Jihad: Propaganda, propaganda, propaganda, 4 ud af 5 stjerner på Goodreads. Queer Jihad var en aktivistgruppe med et queer perspektiv på livet. Hele deres tid som gruppe er sket i den rækkefølge at de først har gjort og så snakket om det bagefter, derfor kom denne bog som gruppens afslutning og fungerer tildels som et opslagsværk over deres tidligere arbejde, tips og tricks til mennesker der lider under den heteroseksuelle verdensorden og et mere dagligdagsindblik ind i hvad pokker "queer" er for et begreb. 

Hobitten af J.R.R. Tolkien: En fantastisk eventyrlig fortælling om hobitten Bilbo Sækker, 5 ud af 5 stjerner på Goodreads. Læs hele min anmeldelse her

Den 5. Bølge af Rick Yancey: En af de få gange hypen ikke har levet op til mine forventninger, 1 ud af 5 stjerner på Goodreads. Læs hvorfor i min anmeldelse her.

[Currently reading] Død indtil solnedgang af Charlaine Harris: Jeg har altid haft en ting for vampyrer, men efter Twilight sagaen røg jeg en smule af på den (ikke sagt at jeg ikke kunne lide Twilight), og jeg har faktisk kun læst en gyser-novellesamling om dette fantastiske væsen siden. Men NU skulle det altså være nu, jeg er so far vild med fortællingen om Sookie Stackhouse. 


6 kommentarer:

 1. Ej det lyder som nogle spændende bøger du har haft fat i :)

  Jeg elsker Død indtil solnedgang, Så jeg er spændt på at høre, hvad du synes om den. Den Den 5. Bølge, har jeg godt nok, hørte meget blandet om. Så er lidt spændt på, hvordan den er.

  Jeg har lige tilføjet nye link til min blog. Jeg tilføjer lige din blog på min liste :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har det bestemt også været! ^^

   Ja, jeg havde meget høje forventninger til bogen, men den levede bare ikke op til dem. Super ærgerligt. Konceptet er ellers fedt. Øv. Men ja, jeg er også ret vild med "Død Indtil Solnedgang" allerede.

   Ih, det var pænt af dig. Jeg skal nok også snart have opdateret min :D

   Slet
 2. Bogen af Queer Jihad er straks røget på min must-read-liste - tak for tippet!

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen jeg er glad for at kunne hjælpe! :D

   Slet
 3. True Blood er en af mine absolut yndligsserier - glæder mig til at høre hvad du synes..

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen jeg glæder mig til at finde lidt tid til at læse den færdig!

   Slet