9. nov. 2015

WEEKENDEN HVOR MIT LIV PEAKEDE - BOGFORUM 2015

Sikke en fornøjelse Bogforum dog kan være om og om igen - selvom programmet af og til overlapper en del med de samme forfattere/kunstnere og what not, så skal jeg da lige love for, at jeg alligevel ender med at rende direkte fra det ene arrangement til det andet.
Dette år var ingen undtagelse - dog blev fredagen holdt lidt kort for mit vedkommende. Højdepunkterne var klart uddelingen af årets debutantpris med den efterfølgende reception, og den altid-sjove Jens Blendstrup!

Lørdagen blev dagen hvor mit liv nåede sit højdepunkt. Det har peaket. Jeg vil aldrig rigtig kunne opnå noget efter denne dag. CAITLIN MORAN KYSSEDE MIG PÅ KINDEN. Saaaaay whattttttt. Det skete, og jeg vil aldrig vaske mig igen. Den kvinde er et af mine absolut største idoler nogensinde!
Du forstår ikke, hvor stort et øjeblik mødet med hende var for mig. Og mødet blev alt jeg overhovedet havde turde håbe på. Hun sagde interessante ting i sine interviews, og hun var akkurat så jordnær, som de emner hun behandler i sine bøger. Oh my God, hvor jeg elsker hende! *fangirling*


Nu kunne det måske lyde som om, at min weekend ikke kunne blive bedre. Men jo, det kunne den faktisk. Søndagen blev fyldt med det ene feministiske arrangement efter det andet! Jeg var, og er stadigvæk, i himlen.
Trods ærgerlige aflysninger har dette års program slået de tidligere års. Jeg har simpelthen haft sådan et fantastisk Bogforum, hvor jeg har snakket med, hilst og hørt på så mange interessante mennesker.
Vi ses (for realz) igen i 2016!

8 kommentarer:

 1. Ah, hvor er det nogle supergode billeder, du har fået taget. Og hvor er det lækkert, at dit BogForum var så fantastisk! Jeg håber, vi måske ses næste år!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak skal du have! :DD Det håber jeg også - det kunne simpelthen være så hyggeligt!

   Slet
 2. Det var super hyggeligt at se dig i år til Bogforum! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var så; det er altid så skønt at få sat ansigt på folk! :D Jeg håber du havde en god weekend.

   Slet
 3. Sikke nogle fine billeder!

  Det var skønt at se dig igen - mere af det taaaaak! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Taktaktak! Og ja, sgu. Meget mere af det! :D

   Slet
 4. Det var så hyggeligt at snakke med dig og stjæle dine Pringles! Og elsker din Moran-fangirling! :D Dejlige billeder, og det lyder som om, du har haft en skøn weekend!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var pisse hyggeligt. & mine Pringles følte sig trygge i dit selskab! :') Jeg havde bestemt en skøn weekend. "Fantastisk" vil jeg faktisk hellere bruge om den!

   Slet