6. nov. 2016

INTENSE OKTOBER

"Stressed spelled backwords is desserts"

Jeg befinder mig et underligt sted i mit liv - kan man seriøst have midtvejskrise som knapt 25-årig? Hvis man kan, så er jeg lige midt i den. Som jeg beklagede mig over i min sidste månedsopdatering, så skulle oktober mere eller mindre bare overstås. Det blev den. Jeg ved faktisk ikke helt hvor den blev af, men min kæreste kan helt sikkert dokumentere at jeg var til stede... På et eller andet tidspunkt i løbet af måneden. 

Oktober viste sig faktisk at være fin nok. 



Måneden startede ud med et 2 ugers skoleophold (det sidste), som bød på en masse fagprøve-snak og en masse socialisering, fordi det pludseligt gik op for os alle, at vi ikke skal danne legegrupper og gøre Odder usikker - og alt det der - mere. 
Efter jeg kom tilbage til København, har den stået på fagprøve, fagprøve, fagprøve, julevarer, fagprøve, bogudgivelser, fagprøve, debutanter, fagprøve osv. Og for søren, hvor er det hele bare gået stærkt. 




Jeg har alligevel præsteret at læse seks bøger i løbet af måneden (heya for mig). Selvom det nok mest af alt skyldes, at der var et par debutanter der skulle grovædes inden prioriteringslisten skulle sendes afsted #guilty
Det blev til følgende seks, som jeg igen ikke kan/må/skal udtale mig om: Natten er fuld af lysUd i det hvideBundfaldLøgnerens husStars above Ballerup og Vovestykker.

November har jeg derimod rigtig høje forventninger til; måneden indeholder min 25 års fødselsdag, Bogforum, "jeg vælger fucking selv hvilke bøger jeg vil læse", fagprøveskrivning og en kærestetur til London. November kan bare komme an! 

6 kommentarer:

  1. Øj, en kærestetur til London lyder skønt! Jeg har fejret min 26 års i oktober, og kan sgu også føle mig rundforvirret - så måske det giver meget fin mening med en midtvejskrise ;)

    - A

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, jeg glæder mig også helt vildt meget!
      Tillykke med fødselsdagen, og hvor er det skønt ikke at være alene 😅

      Slet
  2. Jeg har for nyligt hørt det omtalt som kvartlivskrise, så midtvejskrisen har du til gode endnu, tror jeg. Selv er jeg skræmmende tæt på de 30 og lider også lidt under kvartlivskrise, så man kan åbenbart ikke føle sig sikker, selvom man har passeret de 25 uden krise :P
    Held og lykke med fagprøven, når du når så langt!

    SvarSlet
    Svar
    1. KVARTLIV? Betyder det at der kommer tre til? Oh my...
      Mange tak, forhåbentligt skrivningen går smertefrit.

      Slet
  3. Jeg glæder mig til hygge i presserummet! <3

    SvarSlet