20. jun. 2013

Jeg har købt nye bøger

- Planlagt indlæg -
For et par måneder siden deltog jeg i en undersøgelse fra Gallup, hvorefter jeg blev belønnet med et gavekort til Bog & Idé som tak for hjælpen. Gavekortet resulterede i disse fem fantastiske bøger fra Bog & Idé i Nørrebros Bycenter.

Puls af Stephen King: Gitte fra BOGHYLDEN lavede for et stykke tid siden en video om Stephen King og jeg må indrømme at dette inspirerede mig utroligt til at påbegynde min King-læsning. Om denne sagde hun noget om telefoner der forvandlede mennesker til zombier og noget med splat. Jeg ved ikke om det bare er mig, men jeg kan ikke finde én ting der mangler.
Desuden er bogen på tilbud i øjeblikket og koster derfor kun en flad 20'er!

The Silmariollion af J.R.R Tolkien: Jeg havde egentligt tænkt mig at påbegynde Hobitten ligeså snart jeg kunne komme til det; men det irriterede mig hele tiden at jeg ikke kunne læse denne først. Da jeg så så den i Nørrebro Bycenter i en fin lille udgave måtte det simpelthen være et tegn.
Bogen kostede 99,95 kr.

The Walking Dead - Rise of the Governor af Robert Kirkman & Jay Bonansinga (Bazinga, hæ): Den første bog i trilogien om Guvernøren i The Walking Dead. Bogen er baseret på tegneserien af samme navn. Endvidere har jeg et meget specielt bånd til tv-serien The Walking Dead, jeg elsker den virkelig. Elsker som i forguder. Jeg glæder mig utrolig meget til at læse denne bog!
Bogen kostede 129,95 kr.

World War Z af Max Brooks: Jeg har allerede omtalt denne bog i forbindelse med mit Fra bog til film-indlæg, her. Jeg glæder mig rigtig meget til at læse denne og jeg har en deadline på den 11. juli 2013 (hvis jeg tør at se den i biffen, vel at mærke).
Bogen kostede 129,95 kr.

The Silver Linings Playbook af Matthew Quick: Jeg må ærligt indrømme at størstedelen af min motivation til denne bog er at kunne se filmen med Jennifer Lawrence. Dette skal ikke misforstås; jeg havde på forhånd læst lidt (meget)-positive anmeldelser af bogen og blev da også intrigued. Jennifer Lawrence var bare faktoren der placerede denne bog i den øverste del af læsebunken.

4 kommentarer:

 1. Åh hvor er jeg glad for at have inspireret dig, og tak for link :)!
  Puls er virkelig en splatter-gyser, og jeg er vild med det! Glæder mig til at høre, hvad du synes om den! :)

  SvarSlet
 2. Jeg er virkelig spændt på at høre, hvad du synes om "World War Z". Det er min bogklub-bog denne måned, og jeg har endnu ikke fået taget mig sammen til at begynde på den. Suk. :)

  SvarSlet
 3. Og så fik du oven i købet førsteklassesekspedition af hende der den kloge, søde boghandlerelev, der arbejder i Nørrebro Bycenter!

  Stå op med mig noget oftere. Så giver jeg rabat på dine bøger ;)

  SvarSlet
 4. Hvor er det virkelig nogle gode bøger (okay, jeg har ikke læst nogle af dem), som du har fået med hjem. De fleste af dem ville jeg i hvert fald gerne eje :)

  SvarSlet