10. aug. 2013

Bøger på min ønskeseddel

- Dette er et planlagt indlæg, da jeg i øjeblikket hører dejligt musik og drikker kolde fadøl på årets Smukfest -


Jeg er fyldt med et helt åndsvagt begær efter ungdomsbøger lige i øjeblikket. Det er meget pudsigt den snak om chick lit Litteraturlistig havde på sin blog. Det er ikke mange måneder siden jeg besluttede mig hårdhændet for, at det er okay at læse ungdomsbøger. Det krævede en del selvoverbevisning, og det var lige før der gik helt optog i den med bannere der sagde ”It’s OKAY to read YA!”. Spas til side, men det er jo snart Pride-tid!

Jeg har før snakket lidt om de Booktubers jeg følger; jeg synes det er en rigtig behagelig måde at blive bog-opdateret på, men desværre fører det bare til en masse pokkers ønsker som Hr. Pengepung ikke er enig i. Her er de bøger jeg gevaldigt ønsker mig indenfor kategorien. 


Why We Broke Up af Daniel Handler
Eleanor and Park af Rainbow Rowell
Paper Towns af John Green
The Darkest Minds (The Darkest Minds #1) af Alexandra Bracken


Er der nogle ungdomsbøger på jeres ønskeseddel? 

8 kommentarer:

 1. Min ønskeliste (i hvert fald den mentale, den fysiske har kedelig ting til min flytning lige om lidt) er totalt fuld af ungdomsbøger! De seneste år er der altså virkelig kommet en masse gode, som jeg virkelig gerne vil læse :)

  SvarSlet
 2. Åh, John Green, John Green, John Green. Jeg elsker ham.

  Jeg har ikke så mange ungdomsbøger på min liste, men til gengæld er den proppet med børnebøger. Og det er også hyggeligt nok :)

  SvarSlet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 4. Det er altså skørt at vi igennem de dersens booktubers er faldet over den samme bog - som jeg er i gang med at læse ved siden af Freja (awesome!!!!!). "Why we broke up" er sød, men mage til intelligente teenagere skal man nok lede længe efter (jeg mener det ikke nødvendigvis som noget dårligt, det er da ret sejt, men lidt påfaldende. Jeg er blevet ramt af 'could never happen'-problematikken op til flere gange. Men den er stadig så pokkers sød.

  SvarSlet
 5. Ja, det virker til at det er fuldstændig eksploderet. Det kan selvfølgelig også være fordi mit fokus aldrig rigtig har ligget på ungdomsbøgerne.

  Åh ja, John <3 Han er en dejlig mand. Jeg tror også at mit næste flip skal være med børnebøger. De er nu dejlige at forsvinde ind i.

  Det er så fedt at du er gået i gang med "Freja", Ditte! :-D
  Jeg ved faktisk ikke så frygtelig meget om "Why We Broke Up", jeg vil bare mega gerne læse den. Jeg håber at du vil anmelde den (hvis du ikke allerede har det; jeg har været væk en uge og BANG 150+ indlæg på Bloglovin.)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg elskede virkelig Freja, så det var godt du fortalte om serien her på bloggen. Jeg venter på at Idun kommer hjem fra biblioteket. - Hvor har du egentlig købt din serie af disse i den hvide udgave, jeg har simpelthen ikke kunnet støve nogle ordenligt op.
   Jeg skal nok huske at anmelde den på Goodreads, når jeg er done. :-)
   Ja, det går alt for stærkt med de indlæg, jeg har konstant omkring 150-200 indlæg jeg ikke har læst. Det er altså bare lidt nemmere at følge trit når man er i skole, ahem...

   Slet
  2. Åhr Ditte,jeg er glad for at du har fået en god oplevelse med bogen. Den er også bare god! :)
   Jamen det var nogle bøger jeg fik i gave, jeg er så heldig at mine forældre godt tør tage nogle chancer engang imellem. Men jeg har fundet alle tre bøger på Bogbasen til en 50'er, eller en 20'er pr. stk.
   Jeg skal nok holde øje med din Goodreads.
   http://www.bogbasen.dk/boeger/2560266:freja/

   Slet
 6. Tak, tak. :) Åh, hvor er det skønt at høre fra endnu en fan; du har helt ret i, at den er fantastisk!

  SvarSlet