10. nov. 2013

Lørdag på Bogforum


Mit første år på bogforummet i Bellacenteret har helt sikkert været en succes - alene det faktum, at det ikke kolliderede med eksamenskrivning er jo fantastisk! 
Jeg var afsted med Ida fra www.mitsuperego.blogspot.dk og hendes kollega, Signe. Vi fik set en masse spændende udover hele eventet i sig selv, samt alle de fantastiske boder. 
Klokken elleve lagde vi ud med at se Geo snakke om at have kræft, at have kræft som en kendis og selvfølgelig den bog han har skrevet om forløbet. Han fik hakket lidt ned på rygere, men det er vel egentligt også fair nok med lidt bitterhed til os. Klokken 11.45 så vi Hassan Preislers "Frie ord" om indvandrere og lidt oplæsning af "Brun Mands Byrde". Klokken 12 blev Jim Lyngvild interviewet af Thomas Skov om homo-vikinger og asatro. Klokken 13.00 så vi endnu engang Hassan Preisler og Ida fik signeret hendes bog (jf. billede nummer fem). Klokken 14.00 snakkede Tonny Vorm med den norske forfatter Erlend Loe om hans seneste værk "Fvonk" - Loe er blevet en forfatter jeg har en ubegrænset kærlighed til, trods ikke at have læst et eneste af hans skrevne ord. Om det var fordi han ankom til Tranescenen, virkede skidesur og herefter han læser en passage fra bogen op, en passage om lort. Eller om det var fordi han bare havde en humor der passede præcis til mit temperament. Eller om det bare er en kombination af begge ting, det ved jeg ikke. Men vild med ham er jeg, og jeg ser meget frem til at læse hans værker. Klokken 15.30 fik vi set Katrine Marie Guldager snakke om "Den ny tid", og jeg fik sneget mig op til scenen for at få signeret novellesamlingen "København" som jeg holder meget af. Til sidst fik vi hurtigt kigget på en masse tegneserier, og kigget kort på Svend Åge Madsen (FOR HAN LEVER JO!? Undskyld, Svend). Det var alt i alt en rigtig fin dag. 

7 kommentarer:

 1. Åh hvor fantastisk, I så Erlend Loe! Det gad jeg virkelig godt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er SÅ vild med ham allerede; jeg glæder mig som et lille barn til at anskaffe mig nogle af hans værker. Fantastisk mand!

   Slet
 2. Hvilken dag var det at i var der? Det ser ud som om, at i har haft en god dag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi var der både lørdag og søndag; ovenstående er fra lørdag ^^

   Slet
 3. Jubiihuuu, hvor det var så fedt, manner!

  Tilløk' til Svend for stadig at ånde. Det var godt at få bekræftet ;)

  SvarSlet