21. feb. 2018

På det seneste har jeg...


... virkelig nydt solen - både på mine løbeture, mine gåture og på vej på arbejde. Der er få ting jeg elsker mere end kolde, solrige morgener. Det er gudeskønt.

... været i Royal Arena for at høre Kygo, og været på Tap1 for at høre Khalid. Hvis ikke Lady Gaga's koncert var blevet aflyst, havde februar været en ren koncertmåned. 


... læst en masse god litteratur. På læsefronten starter året virkelig godt. Desuden har jeg læst 13 ud af mit læsemål på 30 bøger. Det tegner godt for læseåret. 


... haft fokus på hvad jeg indtager. Ikke på en slankekurs-måde, men mere i forhold til hvilket mad der får min krop til at have det bedst. Eksempelvis har jeg gjort meget ud af at gøre min morgenmad lækker. At variere min grødform, og de ting der kommes i og på den. Det føles som et lille selvforkælelsesritual hver morgen.


... nydt sneen på Fyns land. 

... spillet en masse brætspil. Både med den spilleloge jeg er med i, og med familie og venner. Hint har været det mest spillede spil. 


... fået roser af min kæreste på Valentinsdag. Det er faktisk første gang jeg nogensinde har fået blomster af hende (jeg er ikke så meget til den slags). 

4 kommentarer:

 1. King of Tokyo er også et godt spil! Det finder vi ofte frem, når vi holder brætspilsdag :-)


  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er supergodt (selvom jeg har det med at tabe, når jeg spiller det). Ahaha.

   Slet
 2. Det lyder som nogle gode beskæftigelser - og blomsterne er så fine! <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det synes jeg bestemt også, at de er. Og ja, vildt fine! Nu er de visne, men jeg kan alligevel ikke få mig til at smide dem ud.

   Slet