31. jul. 2013

3 nye bøgerBog & Idé i Nørrebro Bycenter åbnede i går deres arme og omfavnede mig med alle deres fristelser. Jeg havde intentionen om at købe anden bog om guvernøren fra The Walking Dead, men allerede aftenen før begyndte tankerne at strømme med hvilke bøger jeg ellers kunne købe.. hvis det nu lige var. Det gør det også svært med en roommate, der bevidst bestiller bøger hjem som jeg ønsker mig. Jeg besluttede mig for at jeg gerne måtte købe en Green bog, men da jeg så stod nede i forretningen, med alle skønhederne foran mig, måtte Coelho også med.

The Walking Dead - The Road to Woodbury af Robert Kirkman og Jay Bonansinga
Anden bog i trilogien om Guvernøren fra tegne- og tv-serien af samme navn. Jeg er vild med uhyggelige historier, vild med post apokalyptiske zombie-fortællinger, vild med zombier generelt og jeg er vild med The Walking Dead og Robert Kirkman. Dette er lige min serie, jeg håber at bog nummer to er ligeså spændende som den første var det. Læs anmeldelse af Rise of the Governor her.

Looking for Alaska af John Green 
For et par måneder siden læste jeg The Fault in Our Stars af John Green (anmeldelse her); da jeg begyndte at læse bogen kunne jeg ikke lægge den fra mig før sidste side var færdiglæst. Siden der har jeg haft lyst til at læse mere af denne forfatter - sproget var enkelt, men ikke kedeligt eller uintelligent. Det var en smuk (og sørgelig) historie, og jeg glæder mig super meget til at læse Looking for Alaska. 

Veronika beslutter at dø af Paulo Coelho 
Den sidste bog jeg købte blev en af Paulo Coelho. Jeg stiftede bekendtskab med ham under BookTube-A-Thonet, hvor jeg til klassikerudfordringen valgte Alkymisten (anmeldelse her). Efter at have læst bogens sidste ord fik jeg en voldsom trang til at skifte alle bøgerne ud med bøger af Paulo Coelho, jeg blev dybt rørt og jeg er meget spændt på at se om denne kan leve op til læseoplevelsen.


Alle bøgerne kostede 129,95,- 

6 kommentarer:

 1. "Looking for Alaska" af John Green er intet mindre end min yndlingsbog af forfatteren - den er simpelthen så fint skrevet med sine mange finesser og finurligheder. Jeg glæder mig meget til at se, hvad du vil synes om den.

  SvarSlet
 2. Bør man have læst hele den alm. The Walking Dead tegneserie, før man begynder på den om guvernøren?

  SvarSlet
 3. Jeg glæder mig også bare Nikoline! Helt åndssvagt.

  Man "bør" nok have, hvis det skal gøres helt korrekt. Jeg har dog kun skimtet i de to første tegneserier, så kan ikke sige at jeg har læst tegneserierne. Dog er bøgerne om Guvernøren selvstændige historier som først møder den originale gruppe fra The Walking Dead i slutningen af toeren, eller i treeren (gætteri, jeg har endnu ikke læst dem). Det har fungeret fint for mig kun at have set TV-serien :-)

  SvarSlet
 4. Trilogien er selvstændig*

  SvarSlet
 5. 'Looking for Alaska' var den første John Green bog jeg læste, og derfor vil jeg elske den for evigt. Han har netop er så særligt sprog; hårfint og simpelt, men samtidig med så fine beskrivelser og sproglige billeder. Og hans humor! Jeg elsker det.

  Og Paul Coelho er altid et fantastisk valg i min optik!

  SvarSlet
 6. Du er min yndlingskunde i hele verden.

  Hvis jeg nu var på kommission så ville du gøre mig rig. Jeg skal nok tage endnu flere fristelser hjem til dig på mandag. *evil laugh*

  SvarSlet