22. jul. 2013

Opsummering på Booktube-A-ThonLæste sider: 1.550 (gennemsnitsligt 221,42 sider om dagen)

I går sluttede mit første Read-A-Thon (hvilket betyder I ikke bliver spammet længere!) Jeg nåede ikke alt jeg havde planlagt, men det var heller ikke forventet. De sidste to dage af Read-A-Thonet blev spenderet i selskab med min mor og min kære Toro - derfor blev det ikke til mere end 218 sider i de dage.

På ovenstående "illustration" er de udfordringer jeg ikke gennemførte og dem gennemførte skildret: jeg fik genlæst Divergent, læst Freja som jeg har haft stående i 100 år, Jeg fik lyttet til Neil Gaimans oplæsning af The Ocean at the End of the Lane og jeg fik læst Alkymisten. Derudover nåede jeg 158 sider ind i Idun, og 234 sider ind i Insurgent.
  Alt i alt er jeg ret tilfreds med min præstation, selvom der sagtens kunne være røget flere sider. Jeg tror måske, at en uge er lidt for lang tid til mig; jeg har simpelt et behov for sociale begivenheder. Eller også mangler jeg bare koncentrationstræning. En af delene må indeholde svaret.

I læst rækkefølge: Freja - Alkymisten - (Idun) - Divergent - The Ocean at the End of the Lane - (Insurgent).3 kommentarer:

  1. Hvor er du sej! Det er fandme meget læsning du fik klemt ind :D

    SvarSlet
  2. Du har helt sikkert ret i at en uge er længe! Derfor synes jeg det er endnu mere imponerende at du har presset så meget læsning ind :D Mega godt gået!

    SvarSlet
  3. Hvor er I søde, tak! :-D Jeg føler også selv at det var lidt af en præstation. Jeg tror det ville være hyggeligere hvis man var flere om det, jeg følte ikke at jeg, som en lille dansker, kunne komme ordenligt ind i fællesskabet.

    SvarSlet