20. aug. 2013

Blogroll // bogbloggere


Dette lille, danske bogbloggermiljø har taget ufatteligt godt imod mig, hvilket jeg er dybt taknemmelig over. Det er ikke første gang jeg nævner det, og nok heller ikke sidste gang. 
- Tak. 

NU kom der endelig en blogroll her på bloggen; den har været planlagt længe, men tanken om at indsamle URL'er, og dertilhørende informationer, har ikke just tiltalt mig hen over sommeren.
På denne oversigtsliste findes alle de bogblogs (og Olga Ravn) jeg selv følger gennem Bloglovin. Alle bloggerne bag laver et flot stykke arbejde, som jeg nyder at se opdateringer fra. Et beskedent shout-out her fra den nordvestlige del af København, går direkte ud til hver og en af jer.

Listen er indtil videre lokaliseret nederst i min sidebjælke, men jeg går pt. med nogle nye designdrømme - så det er ikke sikkert at pladsen er permanent. 


Hvis du føler at din blog, eller en andens blog, mangler på min lille blogroll, notér da venligst bloggens URL i kommentarfeltet - det ville jeg sætte stor pris på.

Jeg håber at I har en fornøjelig dag derude!

12 kommentarer:

  1. Hvor er du sød, Michella :)
    Mange tak for linket - jeg nyder også at læse med herovre ved dig!

    SvarSlet
  2. Blogrolls er altså sådan en fin idé. Jeg elsker i hvert fald at sidde og kigge rundt på andres, da det er virkelig god inspiration. Men samtidig elsker jeg også, at jeg selv har en, som folk kan kigge på. Det er jo også rart at kunne give lidt inspiration. Jeg skal i hvert fald lige have kigget din igennem, og se om min egen skal opdateres lidt igen :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, det er nemlig en super fin idé at linke til hinanden :-)

      Slet
  3. Sejt!
    Det er altid spændende at se nogle blogs man endnu ikke har været omkring.
    OG hvor har Olga Ravn været hele mit liv!!!

    SvarSlet
    Svar
    1. Olga Ravn burde være i alles liv, hendes digtsamling er FANTASTISK! Og så er hendes blog bare et lille pust af glæde!

      Slet
  4. Ih Michella, du er så sød! :')
    Jeg skal også have lavet en på min blog egentlig..

    SvarSlet
  5. Hvor er du sød! Tusind tak :)

    SvarSlet
  6. Jeg takker for linket; du er fluks røget på min blogroll. ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jamen tusind tak, det var da pænt af dig! :)

      Slet